Creative Cloud

Adobe CC 2015 julkistettiin tänään

Uudet päivitykset Adoben Creative Cloud -ohjelmiin tuovat parannuksia ja uusia ominaisuuksia mm. Lightroom- ja Photoshop CC -kuvankäsittelyohjelmiin. Samalla synkronointi mobiililaitteiden kanssa helpottuu.

tiistai 16. kesäkuuta 2015

Adobe on päivittänyt kaikki 15 Creative Cloud -ohjelmistoansa. Samalla on kehitetty tietokoneiden työpöytäsovellusten ja mobiilisovellusten välistä yhteensopivuutta. Päivityksen jälkeen käyttäjä voi nyt huoletta keskeyttää työskentelyn yhdellä laitteella ja jatkaa toisella, olipa kyseessä Mac, pc tai mobiililaite, sillä kaikki tiedostoon tehdyt säädöt ja muutokset siirtyvät pilven kautta automaattisesti.

Lightroom ja Photoshop CC ovat saaneet uuden Dehaze-toiminnon, jolla kuvista voidaan poistaa sumua ja usvaa, mikä tekee niistä entistä tarkempia. Dehaze-ominaisuutta voidaan käyttää myös erilaisten kuvatehosteiden tekemiseen. Photoshopin Korjaussivellin eli Healing Brush ja Paikkaustyökalu eli Patch Tool ovat kehittyneet ja toimivat nyt Adoben mukaan 120 kertaa nopeammin kuin CS6-versiossa aikanaan.

Samalla julkaistiin neljä uutta Android-sovellusta: Brush CC, Shape CC, Color CC ja Photoshop Mix, sekä Adobe Hue CC -videosovellus iPhonelle.

Päivitykseen sisältyy myös uusi Adobe Stock, -kuvapalvelu, joka tarjoaa pääsyn yli 40 miljoonaan kuvaan ja grafiikkaan. Kyse on Adoben joulukuussa ostamasta Fotolia-kuvapalvelusta, jolla on nyt uusi nimi. Adobe Stock sekä Creative Cloud -ohjelmistojen uudet ominaisuudet ovat jäsenten saatavilla ilman lisäkustannuksia, ja palvelun voi myös ostaa erillisenä. Adobe Stock on integroitu osaksi Creative Cloud -ohjelmistoja.

Lue lisää täältä: https://www.adobe.com/fi/creativecloud.html

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!