Content-Aware Fill Photoshop

Adobe Photoshopin päivitetyllä Content-Aware Fill -toiminnolla voidaan saada aikaan yllättävän hyvää jälkeä.

© Adobe

Esittelyssä Adobe Photoshop CC:n Content-Aware Fill

Adobe on antanut viitteitä siitä, mitä Photoshop CC:n kokonaispävitykseltä on lupa odottaa – siitä on esimerkkinä Content-Aware Fill -toiminto, jonka avulla voidaan kuvasta poistaa ei-toivotut ja häiritsevät elementit.

tiistai 11. syyskuuta 2018 teksti Poul Siersbæk

Photoshop CC:n Content-Aware Fill on kätevä ja tarpeellinen toiminto, jolla voidaan poistaa kuvasta liikoja elementtejä niin, että lopputulos näyttää luonnolliselta. 

Tähän asti monia erilaisia elementtejä sisältäneet, kompleksiset alueet ovat tuottaneet vaikeuksia, mutta Adoben mukaan vaikeudet ovat takanapäin.

Päivitetty Content-Aware Fill kuuluu pystyvän entistä paljon parempaan. 

Emme ole vielä päässeet kokeilemaan uudistunutta toimintoa, mutta jos se toimiin niin kuin Adobe lupaa uudella videollaan, joka löytyy Etunurkasta , maltamme tuskin odottaa.

> Lisää Photoshop CC:stä

Content-Aware Fill selviää sekavista taustoista

Valokuvista voidaan pian vain muutamalla napsautuksella valita poistettavia ja uudelleen kloonattavia kohtia hankalan sekavienkin taustojen seasta.

Content-Aware Fill -toiminnon käyttöliittymä on nyt valmistajan mukaan entistä intuitiivisempi. 

Käyttäjä näkee käsittelemänsä kuvan ennen- ja jälkeen-versiot yhtä aikaa, ja hän voi maalata alueet, joilta ei halua ohjelman hakevan kuvadataa.

Adobe Photoshop CC:n Content-Aware Fill

Content-Aware Fillin avulla voidaan pikkutarkasti merkitä alueet, joilta kuvadataa halutaan hakea, kun jokin elementti aiotaan poistaa.

© Adobe

Adobe hyödyntää ohjelmistoissaan älykästä Sensei-teknologiaansa, jonka pitäisi pystyä selviämääm hankalistakin perspektiiveistä ja kaarevista muodoista. 

Tätä mekin odotamme Content-Aware Fill -toiminnolta.

Alkuperäinen kuva ei muutu

Content-Aware Fill toimii häviöttömästi, eli alkuperäiseen kuvatiedostoon ei tule muutoksia vaan muutokset tulevat omaan tasoonsa.

Odotamme pian pääsevämme kokeilemaan tätä käytännössä. 

Siihen saakka voimme tyytyä katsomaan tätä videota, joka löytyy Etunurkasta.

> Täältä löytyy Photoshop-uutisia ja -vinkkejä

Toimitus suosittelee: 100 vinkkiä ja kurssia kuvankäsittelyyn

Oletko täysin perillä siitä, kuinka valokuvien värisävyjä tai terävyyttä hallitaan kuvankäsittelyssä? Jos et, se voisi olla syytä oppia. 

Digikuvalla on mistä tarjota kuvankäsittelyaiheinen kurssikirja nimeltä 100 vinkkiä ja kurssia Photoshopiin, Lightroomiin ja Elementsiin.

Kirja on tehty niin, että se sopii hyvin eritasoisille kuvankäsittelijöille aloittelijoista rutinoituneisiin tekijöihin, jotka ottavat kuvansa raakatiedostoina.

Kirjan yksityiskohtaisten, vaihe vaiheelta etenevien ohjeiden avulla onnistut käsittelemään kuvasi uudelle tasolle. Kursseissa käydään läpi eri toiminnot, säätömahdollisuudet ja tehosteet.

> Nyt saat kurssikirjan sekä kolme numeroa Digikuvaa yhteishintaan 14,90.Napsauta linkkiä ja lue lisää.

Nyt voit saada kuvankäsittelyaiheisen kurssikirjamme nimeltä 100 vinkkiä ja kurssia sekä kolme numeroa Digikuvaa yhteishintaan 14,90. Napsauta linkkiä ja lue lisää. 

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!