Myös Photoshop CC päivittyi

Photoshop CC ja sen uudet kujeet

Adobe julkisti tänään uusimmat ohjelmistopäivityksensä Creative Cloud -palvelun ohjelmiin, ja päivitys toi mukanaan uusia fiksuja ominaisuuksia myös Photoshopiin.

tiistai 21. kesäkuuta 2016

Adobe on juuri julkistanut uusimman suuren ohjelmistopäivityksensä, joka tuo moniin Creative Cloud -ohjelmiin uusia älykkäitä toimintoja ja ominaisuuksia.

Uudistuksia kokee mm. Photoshop CC, jonka merkittävin uutuusominaisuus lienee sisältötietoinen rajaustoiminto eli Content Aware Crop, joka osaa automaattisesti täyttää rajattavassa kuvassa ylijäävät alueet, joita syntyy, kun käsiteltävänä olevaa kuvaa kallistetaan tai suurennetaan sen alkuperäisen alan kokoa.

Toinen Photoshop CC:n kiinnostavista uudistuksista on Face Aware Liquify, jonka avulla mallin kasvoja voidaan muokata vääristämättä kuitenkaan kasvojen mittasuhteita.

Tämän mahdollistaa teknologia, joka automaattisesti tunnistaa ihmiskasvot ja niiden eri osat.

Tunnistaa fontteja

Myös suhteellisen uutta Dehaze-udunpoistotoimintoa on nopeutettu huomattavasti.

Ohjelmaan on myös tullut kokonaan uusi toiminto, joka tunnistaa valokuvista kirjasintyypit ja graafiset elementit, mikä osaltaan helpottaa monen kuvankäsittelijän työtä.

Photoshopin Match Font -toiminto ehdottaa kirjasintyyppejä, jotka on saatavana Adobe Typekitin kautta, joka myös kuuluu Creative Cloudiin.

Adoben lista kaikista päivityksistä löytyy täältä.

Adobe Creative Cloud -asiakkaat voivat heti asentaa kaikki päivitykset CC-ohjelmiin.

> Lue lisää Photoshopista ja kuvankäsittelystä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!