Photoshop CC sai uusia toimintoja

Adobe Photoshop CC:n uusi päivitys tuo ohjelmaan 3D-tulostusominaisuudet. Päivitykseen sisältyy myös uusi Perspective Warp -toiminto, jonka avulla 2D-kohteita voi tarkastella eri katselukulmista.

torstai 16. tammikuuta 2014

Adobe on julkistanut Photoshop-version 14.2, jonka kaikki Creative Cloud –palvelun tilaajat voivat nyt ladata ilmaiseksi. Photoshop CC tarjoaa päivityksen myötä innovatiivisia 2D-toimintoja, kuten 2D-kohteen tarkastelukulman muuttamiseen tarkoitetun Perspective Warpin. Myös käyttäjien välistä yhteistyötä on helpotettu Smart Objects -toiminnolla, joka päivittää lopullisen työn aina, kun siihen linkitettyjä referenssitiedostoja muokataan muissa CC-ohjelmissa.

Päivityksen ansiosta Creative Cloud -jäsenet voivat myös laatia, muokata, esikatsella ja tulostaa 3D-malleja. Photoshop CC tukee yleisimpiä 3D-pöytätulostimia, kuten Makerbot Replicatoria, sekä kaikkia Shapeways-yhteisöstä saatavissa olevia tulostusmateriaaleja. Creative Cloudin jäsenet saavat ilmoituksen päivityksestä tietokoneelleen automaattisesti.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!