Photoshop-toimintoja pikkutietokoneisiin

Adobe julkaisee lähiaikoina kuusi uutta sovellusta minitietokoneisiin. Merkittävin niistä on Photoshop Touch, joka antaa aivan uusia mahdollisuuksia kuvankäsittelyyn mm. iPadilla.

perjantai 7. lokakuuta 2011

Photoshop Touchin avulla myös Android- ja iPad-minitietokoneessa voi harrastaa kuvankäsittelyä lähes täysimittaisesti - käyttää tasoja, korjata valoja ja värejä sekä tehdä erilaisia merkintöjä, kuin esim. Photoshop Elementsillä. Adoben Photoshop-toimintoja on ollut mobiililaitteissa jo tätä ennen, mutta ilmaisen Photoshop Expressin ominaisuudet ovat perusasioita verrattuna uuteen Touch-versioon. Siinä uutta on mm. Scribble Selection -työkalu, jolla kuvasta voi poistaa elementtejä helposti.

Adobe on tehnyt lisäksi mobiililaitteisiin peräti viisi uutta sovellusta, kuten Ideas-piirto-ohjelman. Sovellukset tulevat markkinoille marraskuussa, mutta iPadin käyttäjät joutuvat odottelemaan niitä omiin laitteisiinsa uudenvuoden yli. Photoshop Touchin ja viiden muun sovelluksen hinta tulee olemaan kahdeksan euron paikkeilla.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!