Photoshop Touch tuli älypuhelimiin

Adoben uusi Photoshop Touch -kuvankäsittelysovellus toimii Applen valmistamissa sekä Android-pohjaisissa älypuhelimissa.

torstai 28. helmikuuta 2013

Adobe on julkistanut iPhoneen, iPod Touch -laitteeseen ja Android-älypuhelimiin sopivan Photoshop Touch -sovelluksen. Sen avulla voidaan valokuvia muokata monin, kuvankäsittelyohjelmista tutuin keinoin puhelinten näytöillä.

Sovelluksen tuominen puhelimiin helpottaa paljon liikkeellä olevien ihmisten kuvankäsittelyä, sillä nyt mukaan ei tarvitse välttämättä ottaa kannettavaa tai edes taulutietokonetta, jos haluaa hyödyntää Photoshopin ominaisuuksia. Enintään 12 megapikselin kuvia voidaan mm. muokata säätötasoilla, yhdistellä Scribble Selection -toiminnon avulla sekä irrottaa kuvan kohde taustastaan ja siirtää se toiseen kuvaan Refine Edge -ominaisuudella.

Adobe Creative Cloud -pilvipalvelun jäsenet voivat myös synkronoida kuvia älypuhelimen ja pilvipalvelun välillä sekä saavat käyttöönsä kaksi gigatavua maksutonta tilaa pilvessä. Sovellus on nyt saatavilla 4,49 euron hintaan Applen App Store - ja Google Play -sovelluskaupoista. Lisää aiheesta on täällä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!