Mies muokkaa kuvaa Photoshopilla
Photoshopin maksuton versio

Adobe tarjoaa Kanadassa ilmaisen verkkoversion Photoshopista.

© Shutterstock

Tuleeko Photoshopista pian ilmainen kaikille?

Adobe on aloittanut Kanadassa ilmaisen Photoshop-version tarjoamisen verkossa. Tavoitteena on saada ohjelmalle lisää käyttäjiä, jotta yhä useammat päättäisivät ajan myötä tilata palvelun. Kokeilu saattaa levitä myös Pohjoismaihin.

tiistai 21. kesäkuuta 2022 teksti C. Trant

Adobe on aloittanut Kanadassa kokeilun, jossa Photoshop on ilmainen verkossa.

Kaikki kanadalaiset voivat käyttää verkkosivustolla Photoshopin täyttä versiota, jos he luovat oman Adobe-tilin tai käyttävät nykyistä.

Ajan myötä tarkoitus on poistaa joitakin toimintoja verkkoversiosta, jotta useammat käyttäjät ostaisivat ohjelman saadakseen käyttöönsä sen kaikki toiminnot kattavan version.

Saman liiketoimintamallin oletetaan leviävän myös muualle maailmaan.

Adoben tavoite on hyödyntää Photoshopin verkkoversiota ohjelman suosion lisäämiseksi ja saada siten lisää käyttäjiä, jotka haluavat maksaa sen täydestä versiosta. 

Yritys on käyttänyt samaa liiketoimintamallia muilla ohjelmillaan, joita jaettiin joksikin aikaa kaikkien käyttöön huomion keräämiseksi kyseiselle tuotteelle.

Muualla maailmassa koetta seurataan innolla, ja me Digikuvassa toivomme toki, että Photoshopin maksuton versio on käytettävissä pian myös täällä meillä.

Adobe ei ole vielä ilmoittanut, aikooko se laajentaa Photoshopin maksuttoman version kokeilua muualle maailmaan ja milloin.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!