Tulevaisuuden fantastinen Photoshop

Kymmenen vuoden kuluttua muokkaamme kuvaa puhumalla ja osoitamme muokattavaa kuvaa silmillä tai sormella. Tulevaisuuden Elements hoitaa loput. Se on kyllin älykäs tunnistaakseen kuvan laadun ja siinä olevat kohteet, joten kuvankäsittelystä tulee lapsellisen helppoa.

keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Kymmenen vuoden kuluttua Photoshop Elements näyttää aivan toisenlaiselta ohjelmalta kuin nykyään, ja kuvankäsittelystä on tullut monin tavoin helpompaa. Adobe on jo pikkuhiljaa helpottanut monia kuvankäsittelyn osa-alueita. Se näkyy jo uudessa versiossa 11, jonka käyttöliittymää on selkeytetty, ja jonka Guided-välilehdellä voidaan tehdä monimutkaisia muokkauksia parilla napsautuksella. Mutta paljon parempaakin on tulossa, odotellaanpa vain.

Adobe sekä liuta muita ohjelmataloja ja laitevalmistajia ovat nimittäin kehittämässä prosesseja, joilla kuvia voidaan käsitellä aivan uusilla tavoilla. Adobe on kehittämässä esimerkiksi tekniikkaa, jolla epätarkoista kuvista saadaan tarkkoja. Mitä ohjelman käyttämiseen tulee, kehitteillä on valtavasti uusia innovaatioita.

Tarkastelemme nyt lähemmin toimintoja, joita ollaan parhaillaan kehittämässä, ja jotka hyvin suurella todennäköisyydellä löytyvät tulevaisuuden Elementsistä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!