Luminar 3

Luminar 3 optimoi valokuvia Accent AI -älytoiminnon avulla.

© Digikuva

Tekoäly on Luminar 3:n apuna kuvankäsittelyssä

Tekoälyyn perustuvan Accent AI -toimintonsa ansiosta Luminar 3 -ohjelma säästää paljon kuvankäsittelijän aikaa. Toimintoa voi käyttää lähes mihin tahansa kuvaan vakuuttavin lopputuloksin.

keskiviikko 20. toukokuuta 2020 teksti Poul Siersbæk

Tekoälyä hyödyntävä Accent AI -toiminto analysoi kuvaa ja siinä on useita kuvanmuokkaussäätöjä samassa. Jos esimerkiksi Lightroomilla pitää tehdä neljä tai viisi säätöä, jotta kuva näyttää hyvältä, saavutetaan Luminar 3:lla käytännössä sama lopputulos yhdellä Accent AI -säätimellä.

> Lue myös: 5 hyvää syytä kuvata raakamuodossa

Accent AI tuo tyylikkään ja realistisen lopputuloksen

Luminar 3:n Accent AI -toiminto säätää samalla kertaa mm. varjo- ja huippuvalokohdat, kontrastin, valoisuuden, värikylläisyyden ja kuvaterävyyden.

Tätä kaikkea säädetään yhdellä liukusäätimellä portaattomasti, ja jos säädin vedetään täysille eli 100 %:n arvoon, tulee kuvan sävyistä yleensä hyvin onnistuneita.

Alla on useita esimerkkejä siitä, kuinka lempeästi ja realistisesti toiminto käsittelee kuvia. Voit vetää kuvien keskellä olevia liukusäätimiä molempiin suuntiin ja näin vertailla käsittelemätöntä ja käsiteltyä kuvaa.

Katso ohjelman opastusvideo täältä.

Accent AI soveltuu periaatteessa kuvaan kuin kuvaan, olipa kyseessä maisemakuva, jonka taivas on tylsän harmaa, tai iltakuva, jonka varjoissa ei näy juurikaan sävyeroja.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!