Uusi HDR-ohjelma Unified Colorilta

Uusi versio HDR Express -kuvankäsittelyohjelmasta lupaa kauniimpia kuvia ja sujuvampaa työnkulkua.

torstai 8. marraskuuta 2012

Amerikkalainen ohjelmistoyritys Unified Color on erikoistunut kuvankäsittelyssä HDR-tekniikkaan, ja nyt firma on julkistanut HDR Express 2 -ohjelman, jolla saa valmistajan mukaan entistä näyttävämpää jälkeä, kun useita eri valotusversioita samasta kuvauskohteesta sulautetaan yhdeksi valokuvaksi.

HDR Express 2 hyödyntää nk. Adaptive Tone Mapping -teknologiaa, jonka ansiosta kuvan kirkkaimpiinkin kohtiin voi saada entisä tarkempia yksityiskohtia sekä parempilaatuisen värin- ja kontrastintoiston. Ohjelman uusi versio osaa myös edeltäjäänsä tarkemmin yhdistää yksittäiset kuvat yhdeksi Merge-toiminnon avulla, vaikka ne eivät olisi rajaukseltaan täysin identtisiä vaan otettu ilman jalustaa.

Entistä parempi on myös De-ghosting-toiminto. Se pyrkii poistamaan päällekkäisvalotuskuvista epäterävyyden, jota syntyy eri valotusten välillä tapahtuneen liikkeen takia joissain kuvan kohdissa. Lue lisää HDR Express 2:sta englanniksi täältä. Ohjelman hinta on 12. marraskuuta asti 84 USA:n dollaria eli n. 67 euroa. Tämän jälken ohjelma maksaa 99 dollaria eli noin 80 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!