Etunurkassa on videokursseja kuvankäsittelystä ja valokuvauksista

Yhdellä Etunurkan videoista esittelemme Photoshopin uuden Kaarevuustyökalun eli Curvature Pen Toolin etuja.

© Shutterstock

Uutta Etunurkassa: tarkkoja merkintöjä uudella työkalulla

Olemme juuri lisänneet Etunurkkaan viisi uutta videokurssia, jossa opit uutta Photoshopista ja Lightroomista sekä saat vinkkejä valokuvaukseen. Näet muun muassa, kuinka tehdään kuvaan tarkkarajaisia merkintöjä.

maanantai 15. tammikuuta 2018 teksti K. Engbo

Photoshopin uusimmassa versiossa on työkalu, jolla on helppo merkitä pyöreäreunaisia elementtejä kuvissa. Sen nimi on Kaarevuustryökalu eli Curvature Pen Tool, jonka käyttöön perehdymme uudella Etunurkasta löytyvällä videolla.

Katso video Etunurkasta (vain tilaajille)

Etunurkasta löytyy myös paljon muuta uutta.

Lightroom-koulu-videosarjassamme näytämme, miten saat optimoitua kuvatulosteen terävyyden Lightroom CC:llä, ja toinen video paljastaa, kuinka samoja hakusanoja, tähtiä ja muita tunnisteita voidaan käyttää suuressakin määrässä kuvia.

Nyt saat 2 Digikuvan numeroa ja 142-sivuisen Photoshop-kurssikirjamme yhteishintaan 14,90. 

Näin saat entistä parempia kuvia

Kun kuvataan vastavaloon tai hyvin kirkkaassa ympäristössä, voi kameran valotusautomatiikka hämääntyä, ja kuva alivalottuu. Etunurkan uudella videolla annamme vinkin, jonka avulla tämä voidaan välttää joko kuvausvaiheessa tai kuvia käsiteltäessä.

Videolla käymme läpi muutamia lukijoiden ottamia kuvia ja annamme kuvausteknisiä ohjeita mm. sommittelusta.

Pääset myös kurkkaamaan kameramme taakse, kun otamme makrokuvia. Tässä temppu, jolla saadaan makrokuvaan uutta ulottuvuutta.

Katso video täältä (vain tilaajille)

Etunurkka on täynnä tietoa

Uusien videoiden lisäksi olemme laatineet uuden Photoshop-makron, joka tuo kuviin retrotyyliä, ja lisäksi suosittelemme erilaisia mobiilisovelluksia, opasjuttuja ja testikuvia, jotka on otettu uusimmilla kameroilla.

Etunurkka on digitaaliinen ympäristömme, johon lisäämme jatkuvasti uusia videoita, oppaita, esiasetuksia kuvankäsittelyyn sekä muuta sisältöä lehden tilaajille ja irtonumeroiden lukijoille.

Käytössäsi on yli 400 videota, runsaasti makroja ja esiasetuksia Photoshopiin ja Lightroomiin, testikuvia, jotka on otettu testaamillamme kameroilla, objektiiveilla ja ohjelmistojen avulla.

Nyt voit kokeilla Digikuvaa ja Etunurkkaa hintaan 3,90. 

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!