Googlelta uusi kuvaohjelma

Google Phonessa ja Applen laitteissa toimiva uusi Google Kuvat -sovellus helpottaa valokuvien tallentamista ja jakamista. Kuvat on Google+:sta erillinen palvelu.

maanantai 1. kesäkuuta 2015

Google on saanut valmiiksi uuden Kuvat-sovelluksen, joka toimii Googlen käyttöjärjestelmässä ja Apple iOS -järjestelmässä. Sovellus on ilmainen, mutta sen käyttäjä saa rajattomasti säilytystilaa kuvilleen pilvipalvelusta, kunhan yksittäisen kuvatiedoston koko on enintään 16 megapikseliä. Kuvat varastoituvat ja synkronisoituvat automaattisesti, joten ne ovat turvassa sekä myös käytettävissä kaikilla mobiililaitteilla ja tietokoneilla. Kuvat säilyvät yksityisinä, ellei käyttäjä päätä jakaa niitä kenenkään kanssa. Palvelu pakkaa kuvia mutta tallentaa ne sellaiseen kokoon, että ne voidaan tulostaa hyvällä tarkkuudella.

Google järjestää kuvat automaattisesti ihmisten, paikkojen ja tärkeiden tapahtumien mukaan, joten hakusanojen ja albumien tekeminen ei ole välttämätöntä. Sovellus pystyy yhdistämään kuvia panoraamoiksi ja HDR-laajasävykuviksi automaattisesti. Lisäksi se pystyy yhdistämään videonpätkän valokuviin ja samasta tilaisuudesta otettuja videonpätkiä keskenään. Se osaa lisätä videoon tehosteita ja musiikkia. Olemme kokeilleet sovellusta, ja olemme yllättyneitä sen hyvästä toimivuudesta. Apple on saanut hyvän kilpailijan tässä kohtaa. Google Kuvat on Google+:sta erillinen palvelu, eli Kuvat-sovelluksen käyttö ei vaadi Google+ -tilin omistamista.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!