Kuvankäsittely iPadissa otti edistysaskeleen

Laadukkaita kuvankäsittelyohjelmia valmistava Nik Software on saanut valmiiksi nimenomaan iPadiin tarkoitetun sovelluksen. Snapseedin avulla iPadissa onnistuvat vaativammatkin kuvankäsittelykikat hetkessä.

lauantai 11. kesäkuuta 2011

Jos olet kaivannut kunnollista työkalua kuvankäsittelyyn iPadilla, on Nik Softwarella sinulle hyviä uutisia. Snapspeed mahdollistaa kuvien käsittelemisen halutunlaisiksi ilman monimutkaisia työkaluja. Kuvakokoelman voi selata sukkelasti läpi ja sen jälkeen napsauttaa Auto Correct -toimintoa.

Voit myös säätää esim. kuvien tiettyjen osien valotusta ja väritasapainoa kuvatason eri osissa olevien säätöpisteiden avulla. Sekä NIKin ohjelmien uudet PC- että Mac-käyttäjät tuntevat olonsa pian kotoisaksi, sillä tässäkin sovelluksessa käytetään Nikin tunnettua U Point -teknologiaa.

Tällä ohjelmalla voi myös mm. rajata ja oikaista kuvia, ja lisäksi mahdollisuudet esimerkiksi erilaisten kuvakehysten ja tehosteiden lisäämiseen ovat mainiot. Sen lisäksi kuvien jakaminen sosiaalisessa mediassa on vaivatonta, ja jos omistaa Applen AirPrint-teknologiaa tukevan tulostimen, voi kuvat myös tulostaa langattomasti.

Nik Snapseed iPadiin löytyy Nik Software -verkkokaupasta sekä Applen App Storesta, ja se maksaa noin 4 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!