Instagram

Uusia tehosteita Instagramissa

Instagram lisää suosiotaan huimaa vauhtia, ja nyt tässä suositussa kuvanjakopalvelussa on viisi uutta tehostesuodinta uusine käyttömahdollisuuksineen.

keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Instagram ohitti käyttäjämäärässään vastikään Twitterin, ja nyt sillä on jo yli 300 miljoonaa käyttäjää maailmassa. Neliömäisen kuvaformaatin lisäksi Instagramin tunnusmerkkejä ovat tehostesuotimet. Niiden voidaan katsoa muodostaneen jopa omia valokuvallisia tyylilajeja, jolloin on perusteltua puhua instagram-kuvatyylistä. Oman lisänsä tähän tuovat viisi uutta tehostesuodinta Slumbre, Crema, Ludwig, Aden ja Perpetua. Uutta on myös se, millaisina ne näkyvät käyttäjille ja miten niitä käytetään.

Instagram

Kaikki tehosteet näkyvät nyt esikatselumuodossa, eli käyttäjä voi etukäteen tarkistaa, miltä mikin kuva näyttää, kun siihen lisätään jokin tietty tehoste. Kuvien järjestystä on nyt myös mahdollista muutella esimerkiksi niin, että käyttäjän suosikkikuvat näkyvät muille käyttäjille heti näkymän alkupäässä.

Instagramin uusi versio löytyy Applen App Storesta ja Google Playsta.

Muistathan myös, että myös Digikuva löytyy Instagramista, jossa näytämme, mitä Pohjoismaiden suurimman valokuvauslehden kulisseissa tapahtuu. Profiilimme löytyy osoitteesta http://instagram.com/diginordic

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!