Vanhaa tyyliä uusin tehostein

DxO FilmPackissa on nyt entistä enemmän tehosteita, joilla voidaan jäljitellä vanhojen filmien tyyliä.

maanantai 9. joulukuuta 2013

DxO Labs on julkistanut version 4.5 FilmPack-ohjelmistostaan, joka jäljittelee analogisten kamerafilmien kuvatyylejä. Päivitetyssä ohjelmassa on kaksi uutta filmityyppiä: Agfa Scala 200x, mustavalkofilmi, joka sisältää runsaasti yksityiskohtia, ja Kodak Ektar 100, hienorakeinen värinegatiivi.

FilmPackista on kaksi versiota, Essential ja Expert; paketista on olemassa sekä OS X- että Windows- ohjelmaversio, ja lisäksi sen voi hankkia plug-in-liitännäisenä Photoshopiin, Photoshop Elementsiin, Lightroomiin, Apple Apertureen ja DxO Optics Pro -ohjelmaan.

Expert-versiossa on kuusi uutta Designer-esiasetusta, joista kaksi löytyy myös Essential-versiosta. Expertissä on uusi Tone Curve Tool –työkalu, jonka avulla kontrastia ja valoisuutta voidaan hallita täydellisesti, sekä automaattinen toiminto, joka pitää huolta pintarakenteiden ja yksityiskohtien säilymisestä ja toistumisesta niillä alueilla, joiden värikylläisyys on suuri.

Lisäksi Expert-versiossa on mahdollisuus tehdä kuvakehyksiä ja valotehosteita entistä tarkemmin, ja erilaisia sävytystehosteita voidaan lisätä sekä itse kuviin että toisiin tehosteisiin. Nyt voidaan myös lähettää jpeg-kuvia suoraan Facebookiin kuvatekstin kanssa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!