Zoner Photo Studio X

Ohjelmassa on säätötasot ja sillä voi yhdistellä videolita toisin kuin Lightroomilla.

Vielä ehtii: Zoner Photo Studio X -kuvankäsittelyohjelma maksutta

Digikuvan tilaajana voit nyt saada Zoner Photo Studio X -kuvankäsittelyohjelman maksutta käyttöösi viideksi kuukaudeksi, mutta kiirehdi, sillä tarjousaika umpeutuu pian.

tiistai 16. maaliskuuta 2021 teksti Kristoffer Engbo

Digikuvan tilaajana voit nyt saada Zoner Photo Studio X -kuvankäsittelyohjelman maksutta käyttöösi viideksi kuukaudeksi.

Zoner Photo Studio X:ssä on paljon samaa kuin Lightroomissa, kuten kuvien järjestelyosio ja hyvän raakamuunnin, jossa on monia säätövaihtoehtoja. Ohjelmassa on säätötasot ja sillä voidaan myös yhdistellä videoleikkeitä.

Nyt käsillä ovat viimeiset hetket hyödyntää tarjousta, koska sen voimassaolo päättyy 31. maaliskuuta. Kiirehdi, jos haluat Zoner Photo Studio X:n maksutta viideksi kuukaudeksi.

> Lataa ohjelma Etunurkasta, josta löytyy myös opasvideo.

Zoner Photo Studio X järjestelyosio

Zoner Photo Studio X:ssä on myös mainio järjestelyosio, jossa voidaan mm. antaa tähtiä valokuville ja sijoittaa ne kartalle.

© Zoner

Huomattavasti Lightroomia halvempi

Photoshop- ja Lightroom-tilauksen sisältävä valokuvausjäsenyys maksaa vajaat 150 euroa vuodessa, mutta Zoner Photo Studio X:n normaalihinta on vain noin 40 euroa vuodessa.

Digikuvan tilaajana voit nyt saada Zoner Photo Studio X -kuvankäsittelyohjelman maksutta käyttöösi viideksi kuukaudeksi , ja kun viisi kuukautta on kulunut, saat vieläpä 20 prosentin alennuksen ohjelmasta, joten saat tilauksen alle 35 eurolla koko vuodeksi. Se on alle neljännes siitä, mitä Lightroomin tilaus maksaa.

sieni ennen ja jälkeen

Zoner Photo Studio X:ssä on monia tehokkaita säätövaihtoehtoja. Kuvan oikealla puolella on säädetty valoisuutta ja värejä.

Zoner Photo Studio X päivitettiin

Zoner Photo Studio X:ää päivitetään jatkuvasti, ja se on juuri saanut suuren päivityksen, joka muun muassa helpottaa videoiden käsittelyä.

Toisin kuin esimerkiksi Lightroomissa, Zonerilla voidaan yhdistellä videoleikkeitä, ja uuden päivityksen myötä voidaan myös säätää videoleikkeiden valoisuutta ja värejä samalla tavalla kuin valokuvista.

> Lataa ohjelma Etunurkasta, josta löytyy myös opasvideo.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!