Luminar 3 ja Aurora 2018

Kiirehdi, jos haluat Luminar 3- ja Aurora-ohjelmat omaksesi.

© Skylum Luminar, Aurora

Viimeinen tilaisuus: lataa Luminar 3 ja Aurora

Vielä ehdit hankkia tilaajalahjana Luminar 3- ja Aurora-kuvankäsittelyohjelmat, joiden avulla saat kuvistasi entistä upeampia.

keskiviikko 20. toukokuuta 2020 teksti Christian Trant

Nyt on ehdottomasti viimeinen mahdollisuus hankkia Luminar 3 ja Aurora maksutta. Nämä kaksi hienoa kuvankäsittelyohjelmaa voivat nostaa kuvat aivan uudelle tasolle.

Tästä ei kuvankäsittely helpotu

Monet kuvankäsittelyohjelmat vaativat paljon harjoittelua monine toimintoineen ja työkaluineen, mutta näin ei ole Luminar 3:n tapauksessa.

Luminar 3 perustuu tekoälyyn, ja ohjelmalla on yksinkertainen käyttöliittymä, jossa voit valita, minkä tehosteen haluat lisätä kuvaasi. Sitten valitset sen voimakkuuden.

Luminar on älykäs siinä mielessä, että ohjelma havaitsee taivaan, joten käyttäjän ei tarvitse valita muokattavia alueita.

Jos haluat taivaan sinisyyteen voimaa, säädät vain sinisen voimakkuuden.

Jos taas haluat auringonsäteiden näkyvän kuvassa selkeämmin, Luminar tietää auringon sijainnin kuvassa, ja sinun tehtäväksi jää vain säteiden voimakkuuden säätäminen.

Nämä ovat vain muutamia harvoista Luminarin tehosteista. Ohjelma toimii mm. Lightroomin laajennuksena, ja voit hyödyntää esimerkiksi äsken mainittuja älyominaisuuksia myös silloin.

Digikuvan tilaajana saat Luminar 3:n täysversion, joka hyödyntää tekoälyä ja toimii myös muiden ohjelmien liitännäisenä. Ohjelman arvo on 69 euroa.

Käsitelty auringonlasku
© Shutterstock

Luminar 3:lla voi tehostaa sinisen taivaan väriä, ja Auroralla voi luoda lisää sävyjä mitäänsanomattoman sävyttömiin kohtiin.

Tee sävykkäitä HDR-kuvia

Aurora pyrkii tuomaan sävyjä valokuvien tummiin ja kirkkaisiin kohtiin, joihin kaivataan sävyeroja.

Ohjelma pyrkii kaivamaan noiden alueiden yksityiskohdat esiin, jos noissa kohdissa ylipäätään on kuvadataa. Jos sitä ei ole yhdessä kuvassa, voidaan ottaa useita valokuvia samasta aiheesta erilaisilla valotuksilla ja koota tällä ohjelmalla niistä HDR-laajasävykuva.

Kun Aurora HDR 2018 on hoitanut homman, sävyjä ja yksityiskohtia on sekä vaaleilla että tummilla alueilla ja lopputulos on käytännössä yhtä luonnollinen kuin katsoisi samaa kohdetta luonnossa paljain silmin.

Ohjelmasta on olemassa sekä Mac- että Windows-versio.

Tilaajana saat meiltä Aurora HDR 2018:n täysversion. Sen avulla voit luoda upeita HDR-kuvia, joiden huippuvalokohdat ja varjot ovat sävykkäät.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!