Wanhan ajan elokuvatehosteita uuden ajan valokuviin

Yritys nimeltä DxO on uudistanut FilmPackinsa, joka mukailee vanhan hyvän, analogisen ajan elokuvien värejä.

perjantai 17. kesäkuuta 2011

Jos heittäydyt nostalgiseksi muistellessasi vanhojen elokuvien värejä ja niistä kumpuavia tunnelmia, on DxO:lla lohdullisia uutisia sinulle - heiltä on näet juuri valmistunut tätä varten ohjelma nimeltä FilmPack3, jolla on helppo vääntää digitaalisten kuvien värit vanhan analogiajan mukaisiksi.

Ohjelma toistaa myös vanhojen kamerafilmien, kuten Fuji Velvian tai Kodak Ektachromen kauniin täyteläiset värisävyt maisemakuvissa sekä Fuji Astian sävyt muotokuvissa. Voit myös jäljitellä vaikkapa Ilford Delta 400:n mustavalkosävyjä taikka erikoiskehitettyjen diafilmien kontrastikkaita tehosteita. Lisäksi ohjelmalla voi lisätä digitaalikuvaansa tiettyjä erikoissävyjä, kuten vaikkapa kultaseepiaa.

FilmPack3:sta on kaksi versiota: Essential ja Expert, joista jälkimmäinen sisältää enemmän elokuvatehosteita, ja lisäksi on mahdollista hienosäätää värejä ja tehdä mustavalkomuunnoksia. Ohjelma on tulossa plug-in-lisäkkeeksi Photoshopiin, Lightroomiin ja Apertureen. Lisätietoa on täällä. Molemmat versiot ovat erikoistarjouksessa heinäkuun puoliväliin asti.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!