Eksoottinen lukijamatka huippuvalokuvaajan seurassa

Digikuvan järjestämälle valokuvaussafarille Tansaniaan on vielä muutama paikka jäljellä - oppaana on yksi maailman parhaista luontovalokuvaajista, lukijana saat tuntuvan alennuksen matkan hinnasta.

maanantai 12. elokuuta 2013

Digikuvan lukijoilla on mahdollisuus päästä Afrikkaan kuvaamaan luontovalokuvauksen huippunimiin kuuluvan Steve Bloomin kanssa. Safarin ajankohta on 17.- 25. lokakuuta, jolloin kuvaamme Itä-Afrikan savanneja ja niiden eläimiä Steve Bloomin kanssa. Kohteemme, Serengetin luonnonpuisto, on yksi Unescon maailmanperintökohteista. Alueella elää gnuita, antilooppeja, seeproja, leijonia, sarvikuonoja, krokotiilejä ja elefantteja.

Matkan järjestävät kanssamme yhteistyössä Better Moments ja Kipling Travels. Digikuva tarjoaa lähtijöille 400 euron alennuksen, joten matkan hinta on 4595 euroa. Hintaan kuuluvat edestakaiset lennot Tanskasta Tansaniaan (matkat Suomesta Tanskaan eivät kuulu hintaan), yöpymiset hotellissa ja teltoissa (joissa on sängyt, wc ja suihkut) sekä Steve Bloomin valokuvausopetus. Digikuvan omat valokuvausasiantuntijat ja Better Moments ovat matkalla osallistujien palveluksessa. Matkalle voi ilmoittautua internet-osoitteessa better-moments.com tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Ilmoittautumisaika päättyy 1. syyskuuta.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!