Lähde Digikuvan lukijamatkalle Huippuvuorille
Huippuvuoret

Lähde jääkarhujen valtakuntaan

Elämäsi kuvausmatka

Kesällä otamme kurssin kohti Huippuvuoria ja lähdemme kuvaamaan jääkarhuja ja mahtavia maisemia. Matkasta tulee unohtumaton. Lähdetkö mukaan?

torstai 23. helmikuuta 2017

”Kerrassaan fantastinen reissu, ylitti odotukset kirkkaasti.” Näin sanoi yksi viimevuotiselle Huippuvuorten-kuvausmatkalle osallistuneista lukijoistamme, ja nyt otamme matkan uusiksi.

Heinäkuun 13. päivänä aloitamme matkanteon kohti arktista saariryhmää. Voit lähteä mukaan ja päästä kokemaan sen ainutlaatuisen luonnon ja ottamaan upeita kuvia muun muassa jääkarhuista.

Tutustu matkaohjelmaan täällä.

http://bonnierexpeditions.fi/tours/huippuvuoret/

Matka on suunniteltu lukijoillemme, joka tehdään historiallisella MS Nordstjernen -laivalla mahtavissa maisemissa.

Oppia suoraan huipulta

Matkaan lähtee Digikuvan päätoimittaja Klaus Nygaard ja palkittu luontovalokuvaaja Morten Hilmer, jotka neuvovat ja opastavat matkan osanottajia ottamaan hyviä kuvia.

Morten Hilmer myös pitää esitelmiä sekä antaa kuvankäsittelyopetusta matkan aikana.

Viime kerralla mukana oli sata innokasta matkalaista, ja videolta saat käsityksen heidän hulppeista matkakokemuksistaan.


Kokeiltavana Canonin ja Nikonin kalustoa

Tämän matkan kuvien onnistuminen ei saa olla kiinni kuvauslaitteista, ja niinpä Canon ja Nikon lainaavatkin meille valikoimiensa parhaimmistoon kuuluvia kuvausvälineitä käyttöön matkan ajaksi.

Jokainen matkallelähtijä saa myös tervetuliaispaketin, johon kuuluvat muun muassa reppu, erikoislehti Huippuvuorista ja kiikarit.

Ilmoittaudu mukaan, ennen kuin on myöhäistä, osoite on bonnierexpeditions.fi/tours/huippuvuoret.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!