Lähde kuvausmatkalle Digikuvan mukana

Lehtemme asiantuntijat vievät sinut Grönlantiin valokuvaamaan kesäkuussa. Pidä kiirettä, sillä paikkoja on niukasti.

tiistai 31. tammikuuta 2012

Digikuvan numerosta 3/12 saat tarkat tiedot ensi kesän matkastamme Kangerlussuaqiin sekä Sisimiutiin, aitoon grönlantilaiskylään saaren länsirannikolla. Matkan kohokohtiin kuuluu myskihärkäsafari, mahdollisuus nähdä ryhävalaita sekä retki mannerjäätikölle ja tunturivaellukselle.

Matka on ainutlaatuinen; matkanjohtajina toimivat palkittu luontovalokuvaaja Søren Koch sekä Digikuvan päätoimittaja Klaus Nygaard. He opettavat kuvaustekniikkaa joka päivä, joten saat varmuudella onnistuneita luontovalokuvia sekä lisää kuvaustietoa ja -taitoa. Matkan ajankohta on 15.-22. kesäkuuta, ja paikkoja on ainoastaan 24, jotenka ilmoittaudu pikimmiten mukaan reipastahtiselle reissullemme. Hinta on 2935 euroa hengeltä kahden hengen majoituksessa.

Matkan ohjelma lyhyesti:

15. kesäkuuta Lento Kööpenhaminasta Kangerlussuaqiin sekä majoittuminen Old Camp -retkeilymajaan. Matka Helsingistä Kööpenhaminaan ja takaisin järjestetään aikataulullisesti sopivaksi, mutta se ei kuulu matkan hintaan. Kokoontuminen ja kiertoajelu.

16. kesäkuuta Valokuvausopetusta ja myskihärkäsafari sekä patikkaretki Russel-jäätikölle.

17. kesäkuuta Valokuvausopetusta sekä retki sisämaan jäätikölle, jossa yöpyminen teltoissa Camp Ice Capissa. Telttojen ja makuupussien vuokrat kuuluvat hintaan.

18. kesäkuuta Camp Ice Cap sekä paluu Old Campiin, jossa mm. katselemme toistemme ottamia kuvia suurelta näytöltä sekä vaihdamme kuvausvinkkejä.

19. kesäkuuta Matka jatkuu paikallislennolla Sisimiutiin, jossa majoittuminen viihtyisään perhehotelliin; varustukseen kuuluvat suihku, TV ja puhelin. Kokoontuminen ja kiertoajelu. Tämä 5500 asukkaan kylä on Grönlanin toiseksi suurin paikkakunta.

20. kesäkuuta Valokuvausopetusta sekä päivän retki. Kolmen tunnin purjehdus Assaqutaqiin sekä maihinnousu. Purjehduksella on hyvät mahdollisuudet nähdä ryhävalaita. Käymme myös päiväkahvilla grönlantilaisperheen luona.

21. kesäkuuta Valokuvausopetusta sekä retki huikeissa tundramaisemissa. Illalla katselemme toistemme ottamia kuvia suurelta näytöltä sekä vaihdamme mm. kuvankäsittelyvinkkejä.

22. kesäkuuta Elämysrikas yhteinen viikkomme on lopussa, ja lennämme takaisin Kangerlussuaqista muistikortit täynnä upeita ja harvinaisia kuvia.

Pakkaa kameralaukkusi ja ilmoittaudu sähköpostilla (tanskaksi, ruotsiksi tai enlanniksi) matkan järjestävän yhtiön Profil Rejserin virkailijalle Ditte Jorsalille tästä

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!