Lähde lukijamatkalle Itävaltaan - viimeisiä viedään

Itävallan-kuvausmatkallemme on enää muutama paikka jäljellä. Toukokuun lopussa tehtävän matkan ajankohtaan on tullut pieni muutos.

perjantai 22. helmikuuta 2013

Alppien seutu on monien mielestä kaunein paikka maailmassa, ja Digikuvan mukana sinulla on mahdollisuus päästä Itävallan upeisiin maisemiin valokuvaamaan ja saamaan asiantuntevaa kuvausopetusta.

Valokuvaus-workshopin vetäjinä toimivat luontovalokuvauksen ammattilaiset Morten Hilmer ja Søren Koch sekä Digikuvan toimituspäällikkö Kristoffer Engbo. Majapaikkana on Itävallan korkeimman vuoren Grossglocknerin lähellä sijaitseva hotelli, josta matkataan Euroopan korkeimmalle vesiputoukselle Krimmliin. Hyvällä onnella voimme päästä kuvaamaan partakorppikotkia ja alppimurmeleita.

Olemme aiemmin kertoneet, että matkapäivät ovat perjantaista torstaihin, mutta lähdemmekin päivää myöhemmin eli lauantaina 25. toukokuuta ja palaamme perjantaina 31. päivä. Matka Tanskasta Itävaltaan ja takaisin tehdään linja-autolla. Hinta on 898 euroa lehden tilaajille, muille 978 euroa. Ilmoittautua voi täällä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!