Lähde mukaan lukijamatkalle

Digikuvan lukijat lähtevät toukokuussa valokuvaamaan Itävallan alppimaisemiin. Luvassa on upeita kuvauskohteita ja ammattimaista valokuvausopetusta, ja tilaajana saat matkan edullisesti.

tiistai 29. tammikuuta 2013

Alpit tarjoavat kävijälleen maailman kauneimpiin kuuluvia maisemia. Digikuva järjestää loppukeväästä kuvausmatkan Itävaltaan, jossa on erinomaiset mahdollisuudet saada unohtumattomia otoksia. Opastusta kuvien ottamisessa ja käsittelemisessä antavat ammattilaiset.

Matkan vetäjinä toimivat luontovalokuvauksen ammattilaiset Morten Hilmer ja Søren Koch sekä Digikuvan toimituspäällikkö Kristoffer Engbo. Majapaikkana on Itävallan korkeimman vuoren Grossglocknerin lähellä sijaitseva hotelli, josta matkataan Euroopan korkeimmalle vesiputoukselle Krimmliin. Hyvällä onnella voimme päästä kuvaamaan partakorppikotkia ja alppimurmeleita.

Matkan ajankohta on 24.–30.5. Hinta on 898 euroa lehden tilaajille, muille 978 euroa, johon kuuluu kuljetus Tanskasta (kyytiin voi nousta mm. Aarhusista ja Kööpenhaminasta), opetus ja hotelli kahden hengen huoneissa sekä puolihoito. Lue lisää tällä viikolla ilmestyvästä Digikuvan numerosta 3/2013. Matkan myynti alkaa 2. helmikuuta klo 20.00, mutta pidä kiirettä, sillä paikkoja on vain 49 kappaletta.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!