Lähde valokuvausmatkalle tarjoushintaan

Viimeinen tilaisuus - Olemme tiivistäneet kuvausmatkaa parilla päivällä ja pudottaneet sen hintaa roimasti. Petosafarille Kainuuseen on vielä paikkoja jäljellä. Pidä kiirettä, sillä ne menevät pian.

sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Nyt pääset elokuiselle petokuvausmatkallemme Suomussalmelle edullisesti kuvaamaan mm. karhuja, susia ja ahmoja. Monet lukijoistamme ovat olleet halukkaita lähtemään matkalle, mutta koska useimmat pitivät sitä liian kalliina, olemme nyt pudottaneet hintaa lähes puoleen alkuperäisestä ja samalla tiivistäneet aikataulua parilla päivällä.

Nyt hinta on 1495 Euroa. Alkuperäisen suunnitelman mukaan matkanjohtajina toimivat palkittu ruotsalainen luontovalokuvaaja Staffan Widstrand, joka kuvaa mm. National Geographiciin, sekä lehtemme päätoimittaja Klaus Nygaard.

Matkan kohteena on Suomussalmen koillisosassa, Venäjän rajan läheisyydessä sijaitseva Martinselkosen suojeltu erämaa-alue, joka on viime vuosina tullut tunnetuksi valokuvauskojujen läheisyydessä liikkuvista petoeläimistä, kuten ruskeakarhuista, susista, ahmoista ja kotkista.

Lähtöpäivä on jo 4. elokuuta, joten varaa paikkasi pian, jos haluat saada intensiivikurssin luontovalokuvauksesta, nähdä ja kuvata villipetoja sekä kokea kainuulaisen erämaan rauhan. Lisätietoa ja ilmoittautumiset (englanniksi tai tanskaksi) osoitteessa [email protected].

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!