Lukijamatkalle Tansaniaan

Lähde mukaamme Tansaniaan Digikuvan järjestämälle valokuvaussafarille, jonka oppaana toimii kuuluisa luontokuvaaja Steve Bloom.

torstai 4. huhtikuuta 2013

Juuri ilmestyneessä lehtemme numerossa 6/2013 on juttu tulevan syksyn lukijamatkasta Tansaniaan. Mukaan lähtee luontovalokuvauksen huippunimiin kuuluva Steve Bloom. Safarille osallistuvat lukijat saavat matkan hinnasta tuntuvan alennuksen.

Safarin ajankohta on 17.- 25. lokakuuta ja suuntana Itä-Afrikan savannit. Keskeisiin kohteisiimme kuuluu Serengetin luonnopuisto, joka on yksi Unescon maailmanperintökohteista. Alueella elää gnuita, antilooppeja, seeproja, leijonia, sarvikuonoja, krokotiilejä ja elefantteja. Matkan järjestää kanssamme yhteistyössä Better Moments, joka on tunnettu laadukkaista valokuvausmatkoistaan.

Digikuva tarjoaa lähtijöille 400 euron alennuksen, joten matkan kokonaishinta on 4595 euroa. Hintaan kuuluvat edestakaiset lennot Tanskasta Tansaniaan, yöpymiset hotellissa ja teltoissa sekä Steve Bloomin valokuvausopetus. Digikuvan omat valokuvausasiantuntijat ja Better Moments ovat matkalla osallistujien palveluksessa.

Ilmoittaudu osoitteessa better-moments.com. Paikkoja on 16 osallistujalle.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!