Jääkarhu Huippuvuorilla
Kuvauksellinen jättiläinen

Tämän ja monta muuta jääkarhukuvaa on ottanut Magnus Elander, joka lähtee matkaoppaaksemme Huippuvuorille, jossa hän pitää työpajoja ja antaa valokuvausneuvoja.

© Magnus Elander

Varaa kuvausmatka Huippuvuorille – voita kuvakirja kaupan päälle

Huippuvuorilla on huikeita kuvauskohteita, ja oppaaksemme lukijamatkalle lähtee kokenut valokuvaaja Magnus Elander. Varaa matkasi heti, voit voittaa hänen arktisista alueista kertovan kuvakirjansa kaupan päälle.

keskiviikko 28. maaliskuuta 2018 teksti L. Hagemann

Heinäkuussa suuntaamme jo kolmannen kerran kurssin kohti Huippuvuoria. Lähdemme lukijamatkalle ainutlaatuisella risteilyaluksella.

Näemme muinaisjäänteitä, ylitämme 80. leveyspiirin, kuuntelemme sulavien jäätiköitten ääniä sekä tietysti kuvaamme mursuja, poroja, valaita ja toivon mukaan myös jääkarhuja.

Matkan voit varata täältä.

Jääkarhuja Huippuvuorilla
Kuka siellä?

Suuri osa Huippuvuorten saariryhmästä on luonnonsuojelualuetta, ja siellä on hyvät mahdollisuudet nähdä ja kuvata mm. jääkarhuja.

© Magnus Elander

Täydellinen paikka bongata jääkarhuja

Huippuvuoret on mitä otollisin paikka kuvata maailman suurinta maalla käyskentelevää petoeläintä, kertoo Magnus Elander, joka toimii kuvausoppaanamme. Matkan aikana hän kertoo upeista luontokuvistaan, pitää työpajoja ja antaa kuvausneuvoja.

Magnus Elander on käynyt vuosien ajan kuvaamassa pohjoisilla napajäätikköalueilla, ja hänen kuviaan on palkittu monia kertoja eri puolilla – yksi esimerkki on BBC Wildlife Photographer of the Year -tunnustus.

Hän on myös julkaissut Arktis-aiheisia kirjoja, joista yhden voit saada itsellesi juuri nyt.

Varaa matkasi ennen huhtikuun 15. päivää – kymmenen nopeinta saa Magnus Elanderin fantastisen kirjan Quiet days in the Arctic, jossa Elander kertoo kokemuksistaan arktisilla alueilla kuvin.

Jokaiselle jotain

Matkallamme on mukana Canonin ja Nikonin meille lainaamia ammattilaistason kuvausvälineitä, joita pääset kokeilemaan.

Seurueeseemme kuuluvat myös mm. eläintieteen ja geologian asiantuntijat, joten tarvittavaa asiantuntemusta löytyy moneen makuun.

Palautetta edellisvuotisten matkojen osallistujilta

Hieno matka, joka ylitti odotukseni reippaasti. Kaikki olivat hyvin positiivisia, niin osallistujat kuin matkan järjestäjät, asiantuntijat, oppaat ja henkilökunta. Itse laiva sekä ruoka ja ylläpito olivat fantastisia.

– Tommy Jørgensen, mukanamme Huippuvuorilla v. 2016

Lue lisää täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!