Viimeinen mahdollisuus päästä kuvaussafarille

Viimeisiä paikkoja lukijamatkallemme Tansaniaan viedään nyt. Mukaan lähtee yksi maailman parhaista villieläinkuvaajista, ja matkalle lähtijät saavat alennusta matkan hinnasta.

torstai 22. elokuuta 2013

Jos haluat mukaamme elämykselliselle valokuvausmatkalle Afrikkaan, nyt on syytä kiirehtiä, sillä Tanaaniaan lokakuussa suuntautuvalle safarille on enää kolme paikkaa jäljellä. Osallistujat saavat kokea ainutlaatuisen luonnon ja nähdä villieläimiä yhdessä luontovalokuvauksen huippunimiin kuuluvan Steve Bloomin kanssa.

Bloom on ottanut Afrikan villieläimistä monia tunnettuja valokuvia, joita voi katsella täältä . Safarin aikana hän kouluttaa sekä antaa kuvausvinkkejä.

Matkan ajankohta on 17.- 25. lokakuuta, ja Tansaniaan saavuttuamme majoitumme hotelliin Moshin kaupungissa, josta on näkymä Afrikan korkeimmalle vuorelle, Kilimanjarolle. Myöhemmin majoitumme teltoissa ja menemme mm. Tarangiren luonnopuistoon kuvaamaan lintuja sekä Ngorongoroon, jossa näemme flamingoja, puhveleita ja gaselleja. Menemme myös Serengetin luonnonpuistoon, joka kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Alueella elää gnuita, antilooppeja, seeproja, leijonia, sarvikuonoja, krokotiilejä ja elefantteja.

Matkan järjestävät kanssamme yhteistyössä Better Moments ja Kipling Travels. Digikuva tarjoaa lähtijöille 400 euron alennuksen, joten matkan hinta on 4 595 euroa. Tästäkin hinnasta putoaa vielä 65 euroa, joten lopullinen hinta on 4 530 euroa.

Hintaan kuuluvat edestakaiset lennot Tanskasta Tansaniaan (matkat Suomesta Tanskaan eivät kuulu hintaan), yöpymiset hotellissa ja teltoissa (joissa on sängyt, wc ja suihkut) sekä Steve Bloomin valokuvausopetus. Digikuvan omat valokuvausasiantuntijat ja Better Moments ovat matkalla osallistujien palveluksessa. Matkalle voi ilmoittautua internet-osoitteessa better-moments.com tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Ilmoittautumisaika päättyy maanantaina 26. elokuuta. Lisätietoa löytyy täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!