Lähde Digikuvan lukijamatkalle Huippuvuorille

Digikuvan lukijamatkalle Huippuvuorille

Joukko lukijoitamme kotiutui viime kesänä Huippuvuorilta mukanaan kuvia jääkarhuista ja hyviä neuvoja huippuvalokuvaajalta. Lähde mukaamme ensi kesänä.

keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Viime kesänä pääsi sata lukijaa sekä joukko asiantuntijoita, mm. yksi maailman huippuihin lukeutuva valokuvaaja, kuvausmatkalle villin pohjolan henkeäsalpaaviin maisemiin.

Kurssimme oli kohti Pohjoismannerta, ja mukana oli lainattua, huipputason kuvauskalustoa noin 270 000 euron arvosta sekä toiveissa hyvät kuvat ja upeat elämykset – jotka toteutuivat.

Ohjelmassa fossiileja ja jääkarhuja

Seilasimme kuuden päivän ajan saariston rantoja lukuisten asiantuntijoiden ja valokuvaajien kanssa. Tärkein heistä oli ruotsalaiskuvaaja Mattias Klum, joka on maailmankuulu hienoista luontokuvistaan. Ohjelmassa oli myös mm. kuvankäsittelyä, hiilikaivoskäynti ja fossiilien etsintää palæontologin johdolla.

Katso video matkan annista täältä.

Näimme muun muassa kirkuvia lintuja, sulavaa jäätikköä, jättimäisiä mursuja, uljaita maisemia sekä ennen kaikkea jääkarhun etsimässä ruokaa.

Huippuvuorille takaisin

Koska viime kesän matka oli suuri menestys monessa mielessä, teemme sen uudelleen ensi kesänä.

Lähtöpäivä on 13. heinäkuuta 2017, ja tällä kertaa mukaamme lähtee kokenut luontovalokuvaaja Morten Hilmer.

Morten Hilmer on Digikuvan lukijoille tuttu nimi – muun muassa numerosta 3/2016, jossa hän näytti kuviaan ja muisteli matkakokemuksiaan oltuaan kuvaamassa myskihärkiä Norjassa.

Ensi vuoden heinäkuussa on jälleen luvassa hienoja ja eksoottisia luontoelämyksiä sekä paljon hyviä valokuvausvinkkejä ja onnistuneita kuvia.

> Lisätietoja saat täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!