Morten Hilmer Seasons

Seasons-videosarjassa seurataan Morten Hilmeriä kuvausmatkoilla.

© Digikuva/Morten Hilmer

Kysy luontokuvaajalta – vastaukset Seasons-videosarjassa

Nyt voit vaikuttaa Seasons-videosarjamme tulevan tuotantokauden sisältöön. Voit esittää luontovalokuvaajalle kysymyksen, johon hän ehkä vastaa videolla.

torstai 11. lokakuuta 2018 teksti Kristoffer Engbo

Etunurkassa, osoitteessa digi-kuva.fi on tuottamamme videosarja Seasons, joka on tehty yhteistyössä luontovalokuvaaja Morten Hilmerin kanssa.

Sarjasta on julkaistu kolme tuotantokautta, ja kussakin on 12 jaksoa, joissa seurataan Morten Hilmeriä tämän kuvausmatkoilla Norjan, Tanskan ja Suomen luonnossa.

Neljännellä tuotantokaudella hänet tullaan näkemään Ruotsissa, ja tällä kertaa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa sarjan sisältöön.

Kysy luontokuvaajalta

Jos haluat kysyä jotain luontovalokuvaukseen liityvää, lähetä kysymyksesi meille. Voi hyvinkin olla, että Morten Hilmer vastaa kysymykseesi jollakin tulevan tuotantokauden videoista.

Voit kysyä esimerkiksi kuvausvarustuksesta, kameratekniikasta, luontokuvaajan vaatetuksesta, majoittumisesta teltassa yksin erämaassa tai jostain muusta aiheeseen liittyvästä.

Lähetä kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen [email protected] viimeistään keskiviikkona 17. lokakuuta ja kirjoita aihekenttään "Seasons". Voit kirjoittaa suomeksi, sillä kysymykset käännetään.

Edelliset tuotantokaudet ovat nähtävissä

Videosarjn kolme ensimmäistä tuotantokautta löytyvät Etunurkasta, jossa on myös muita videoita sekä mm. oppaita ja muuta digitaalista sisältöä lehden tilaajille.

Tuotantokaudet eivät ole jatkoa toisilleen, eli ne voi mainiosti katsella satunnaisessa järjestyksessä. Jaksoja on kussakin 12 eli yhteensä 36, ja niistä löytyy vinkkejä luontovalokuvaukseen, erityisesti lintu- ja maisemakuvaukseen. 

Ensimmäisellä tuotantokaudella Morten Hilmer on Norjan Dovrefjellissä, jossa hänen kuvauskohteinaan ovat myskihärät.

Toinen tuotantokausi vie hänet Tanskan Bulbjergiin kuvaamaan lintujen kevätpuuhia.

Kolmannella tuotantokaudella Hilmer kuvaa maisemia, karhuja ja muita petoja Kuhmossa.

> Nyt saat käyttöösi Etunurkan Seasons-sarjoineen sekä yhden Digikuvan numeron hintaan 3,90. Napsauta linkkiä ja lue lisää.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!