Morten Hilmer ja kamera.

Seasons-videosarjassa seurataan luontokuvaaja Morten Hilmeriä ja hänen työskentelyään Norjan Dovrefjellissä.

© Morten Hilmer/Digikuva

Nyt maksutta kaikille: seuraa luontokuvaajaa uudessa videosarjassamme

Seasons on Digikuvan uusi videosarja, jossa seurataan luontokuvaaja Morten Hilmeriä kuvaamassa myskihärkiä Norjan talvisissa maisemissa. Kaksi ensimmäistä osaa ovat nyt vapaasti kaikkien katseltavissa.

maanantai 19. maaliskuuta 2018 teksti Kristoffer Engbo

Uudessa Seasons-videosarjassamme osoitteessa digi-kuva.fi voit seurata luontokuvaaja Morten Hilmeriä, joka on Norjan Dovrefjellissä kuvaamassa myskihärkiä.

12-osainen videosarja on normaalisti vain Digikuvan tilaajien katseltavissa, mutta nyt sen kaksi ensimmäistä jaksoa ovat jonkin aikaa katseltavissa ilman sisäänkirjautumista tai voimassa olevaa lehtitilausta.

Morten Hilmer Dovrefjellissä.

Ensimmäisessä osassa nähdään Dovrefjellin jylhän kauniita maisemia.

© Morten Hilmer/Digikuva

Ensimmäisessä jaksossa Morten Hilmer saapuu vuoristoon, jossa hän nauttii jylhistä maisemista ja hienosta valosta vaeltaessaan lumisten maisemien halki kohti aluetta, jonne hän aikoo pystyttää telttansa.

Seuraavana päivänä, sarjan toisessa jaksossa Hilmer etsii myskihärkiä. Hän näkee kauniin auringonnousun, ja yhtäkkiä lumessa näkyy myskihärkien jälkiä.

Katso jaksot pian, sillä ne ovat katseltavissa maksuttomasti vain vähän aikaa. 

Kuka on Morten Hilmer?

  • Ryhtyi kuvaamaan 14-vuotiaana.
  • Kuuluu Tanskan kokeneimpiin luontokuvaajiin ja on erikoistunut arktisiin alueisiin. 
  • Palvellut kaksi vuotta erikoisjoukoissa Grönlannissa, jossa hänet koulutettiin selviytymään arktisissa olosuhteissa, ja samalla hän opetteli käyttämään kameraa ääriolosuhteissa. 
  • Voittanut luontokuvillaan monia palkintoja kotimaassaan ja ulkomailla sekä saanut tunnustusta mm. BBC World Servicelta ja BBC Earthilta.
  • Kuvannut freelancerina WWF:lle ja International League of Conservation Photographers -järjestölle. 
  • Hilmer on julkaissut useita kirjoja, joista viimeisin on Silence of The North.

Morten Hilmer ja auringonnousu.

Toisessa Seasons-sarjan jaksossa Morten Hilmer ihailee auringonnousua mennessään kuvaamaan myskihärkiä.

© Morten Hilmer/Digikuva

Katso sarjan kaikki 12 osaa Etunurkasta

Digikuvan kotisivuilta löytyvä Etunurkka on lehden tilaajille luotu ympäristö, jossa on myös katsottavana runsaasti videoita valokuvauksesta ja kuvankäsittelystä.

Yli 400 videon lisäksi siellä on lukijoille käytettäväksi myös ohjelmistoja, testikuvia, oppaita ja asiantuntijoittemme suunnittelemia kuvankäsittelysäätöjä, joita voidaan käytää Lightroomissa ja Photoshopissa.

Voidaksesi katsella Seasons-sarjan loput 10 jaksoa sinulla on oltava voimassa oleva lehtitilaus tai irtonumerokoodi, joka löytyy jokaisesta lehdestämme.

Näissä jaksoissa Morten Hilmer mm. kertoo kuvauskalustostaan, ja saat myös nähdä hänen lähestyvän myskihärkiä. Lisäksi Hilmer esittelee noilla vaelluksilla ottamiaan kuvia.

Jos innostut sarjasta meidän laillamme, saat helposti käyttöoikeuden Etunurkkaan sekä yhden Digikuvan numeron hintaan 3,90. Lue lisää täältä

Makupaloja videosarjasta on täällä:

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!