Parhaita PALOJA Google Street View'sta
Google Street View

Parhaita PALOJA Google Street View'sta

Google Street View on kätevä, kun haluaa löytää oikean talon, hotellin, toimiston tai viraston, mutta aina sen kuvat eivät osu aivan nappiin.

torstai 10. maaliskuuta 2016

Googlen 360 asteen panoraamakamerat tekevät varmasti parhaansa tuottaakseen Google Street View'hin yksityiskohtaisia kuvia. Liikkuvien kohteiden kohdalla kuvien liittäminen tosiinsa ei ole aina kaikin puolin onnistunutta - ellei sitten arvosta kuvia Google Street View'n taideluomina.

Yhdysvaltalainen taiteilija Kyle Matthew F. Williams, Twitterissä keelayjams, on löytänyt Street View'n kubistissävyiset otokset, kuten enemmän tai vähemmän raajattomia ihmisiä ja pyksinäisiä raajoja, kaksipäisen koiran ja virtaviivaisen kaksijalkaisen kissan.

Missä tai kenessä vikaa?

Joku voisi ajatella, että Kyle Matthew F. Williamsin alias keelayjamsin olisi syytä hankkia elämä, eikä syynätä Street View'stä kummallisia kuvia, mutta kieltämättä kuvat ovat verraten viihdyttäviä.

Joskus panoraamakuvat voivat mennä pieleen, koska kohde on liikkunut, millä pystyy itsekin kikkailemaan ja tallentamaan yhteen kuvaan useampia kaksoisolentoja samasta henkilöstä. Varmuutta ei kuitenkaan ole, mistä Street View'n mokat ovat syntyneet.

Here are some pretty good pictures I took visiting some international beaches on Google Maps pic.twitter.com/OCPH9lM4fQ

— Keelayjams (@keelayjams) February 10, 2016

kissa

Google Street View

tytöt
nainen

Google Street View

koira

Google Street View

lentävä käsi

Google Street View

Google Street Viewn ensimmäinen, vuonna 2007 julkaistu versio kattoi muutaman isomman kaupungin Yhdysvalloissa. Vuonna 2010 Google antoi yrityksille mahdollisuuden esitellä toimitilojaan Street Viewssa. Nykyisin suurin osa maailmaa on Google Street Viewssa. Ainoastaan osa Lähi-itää ja muutama Tyynenmeren saari ja osia Afrikkaa ja Väli-Amerikkaa puuttuu.

Erikoisia tilanteita Street Viewsta on julkaistu ennenkin - muun muassa Guccin myymälän ulkopuolella yksinään ryömiskelevä vauva, surmansa saaneen ruumis sekä tiikeri parkkipaikalla.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!