Kuvaajat polttivat historiallisen rakennuksen

Valokuvaajat polttivat historiallisen rakennuksen maan tasalle

Pitkillä valotusajoilla syntyy upeita kuvia, mutta voivat asiat mennä pieleenkin. Tässä tapauksessa historiallinen rakennus paloi maan tasalle.

maanantai 16. toukokuuta 2016

Kun valokuvaajaryhmä tunkeutui Floridassa sijaitsevalla suojelualueella Monroe Stationin kohdalla yön suojissa aidan läpi, se oli vain metsästämässä seikkailua ja seikkailukuvia.

Seikkauluahan siinä sitten riittikin. Kuvien tehosteena käytettiin nimittäin palavaa teräsvillaa, ja ryhmä tuli epähuomiossa sytyttäneeksi historiallisen, vuodelta 1928 olevan rakennuksen.

Kuvaajat ottivat hatkat yritettyään ensin turhaan sammuttaa paloa, mutta yksi heistä ilmoittautui kuukausi palon jälkeen sen sytyttäjäksi.

[Et billede slået op af Erica Heller (@ehellerhighwater)](https://www.instagram.com/p/BECXbrAlEFg/) den

Valolla maalaamista

Valitettava tapahtumaketju lähti käyntiin, kun ryhmä valokuvaajia halusi tehdä "spinning photography" keskustassa olevassa rakennuksessa. Spinning photographyssa sytytetään tukku teräsvillaa ja pyöritetään sitä niin, että tulimeri ja roiskuvat kipinät saadaan vangittua pitkällä valotusajalla.

Alla olevan Instragram-kuvan otti aikaisemmin valokuvaaja, jolla oli siihen lupa - ja joka sitä paitsi kuvasi sadesäällä. Juuri tällaiseen kuvaan huono-onninen tuhopolttaja pyrki.

[Et billede slået op af Michael Cushman (@michaelcphotography)](https://www.instagram.com/p/7mjpwVpyXb/) den

Tarinan opetus on se, että jos tulella leikitään, sitä ei pidä tehdä ainakaan Floridan 1920-luvulta peräisin olevissa rutikuivissa puurakennuksissa - eikä ainakaan ellei käsillä ole vaahtosammutinta tai muuta vastaavaa sammutusvälineistöä.

Palon tutkinta on yhä käynnissä, eikä kuvaajia vastaan ole vielä nostettu syytteitä.

[Et billede slået op af Freelance Travel Photographer (@badfishsupertramp)](https://www.instagram.com/p/BFDMXJnMedI/) den

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!