Dudeoir: Seksikkäitä mieskuvia boudoir-tyyliin

Dudeoir: Seksikkäitä mieskuvia boudoir-tyyliin

Joskus on varmasti vitsikästä, kun mies riisuutuu ja häntä kuvataan naisellisissa asennoissa, mutta niinpä vain tällaisia kuvia aina ilmestyy julkisuuteen. Tyylisuunnan nimi on dudeoir - vastakohtana boudoir-kuville, joissa on alastomia naisia.

torstai 4. elokuuta 2016

Sen jälkeen seurasi sarja kuvia kanadalaiskuvaajan tyyliin. Tällä kertaa maalaisteemalla - ja taas kuvat levisivät kulovalkean tavoin.

Masika Mayon koonnut monia kuvistaan dudeoir-valokuvakalenteriin, jonka tuotto menee Kanadan MS-tautitutkimukselle - hänen miehensä kärsii tästä sairaudesta.

Seksikäs puunkaataja

Toinen sosiaalisessa mediassa menestynyt kalenteriprojekti on "The Whimsical Woodsman", jonka on toteuttanut Yhdysvalloissa arizonalainen Chronicker Photography.

Valokuvaaja otti metsässä kuvia keveästi pukeutuneesta puunkaatajasta ja tuloksena olivat nämä hienot kuvat.

Mainosala seuraa perässä

Dudeoir-tyylistä kiinnostuivat myös mainostajat ja se vaikuttaa onnistuneelta siirrolta.

Saksalainen Bergedorfer Bier -panimo sai aikaan ainakin paljon keskustelua käytettyään miesmalleja, jotka esittelivät ylpeyksiään samalla tavoin kuin raskaana olevat naiset vatsaansa.

Samalla tavoin ajatteli Reddit-käyttäjä DruishPrincess69, kun hänen puolisonsa ei halunnut tulla kuvaan raskaana ollessaan. Niinpä mies teki sen itse.


Hiukan toisenlaisessa dudeoir-tyylin versiossa kopioidaan julkkiskuvia ylimaskuliinisella tavalla - ja pilke silmäkulmassa.

Australialaiset muotoilijat, Bondi Hipsters, ovat käyttäneet lähtökohtinaan Justin Bieberiä ja Miranda Kerriä.

Buzzfeed on tehnyt myös tämän varsin mielenkiintoisen videon, jossa he pyysivät tavallisia miehiä poseeraamaan useiden tunnettujen ihmisten kuvien tapaan. Mallien ohjaus ja meikkaaminen oli asia sinänsä, mutta sen päälle tuli kuvauksen jälkeinen (usein voimaperäinen) kuvanmuokkaus.

Voimme hyvällä syyllä sanoa, että dudeoir on tullut jäädäkseen. Paljolti siitä syystä, että kun mies kuvataan naisen vaatteissa, pääsee sillä jo pitkälle sosiaalisessa mediassa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!