Lentokone osui kuvaajaa käteen

Laskeutuva kone osui kuvaajaa käteen

Karibian saariston kuuluvan St. Bartsin lentokenttä on tunnettu vaaroistaan, ja tästä syystä se houkuttelee kohtaloaan uhmaavia turisteja ja valokuvaajia.

tiistai 12. huhtikuuta 2016

Lentokoneet lentävät ällistyttävän matalalla Gustav III -lentokentän liepeillä St. Bartsin saarella, Karibialla. Kiitorata on näet poikkeuksellisen lyhyt, joten pienen saaren kentälle laskeutuminen vaatii kokeneeltakin lentäjältä tarkkaa keskittymistä.

Koneet lentävät vain muutaman metrin korkeudessa maanpinnasta lähestyessään laskeutumispaikkaa, ja noustessaan niiden varjot kiusaavat rannalla aurinkoa ottavia turisteja.

Joidenkin turistien ja valokuvaajien on vaikea vastustaa kiusausta mennä kuvaamaan laskeutuvia lentokoneita liiankin läheltä. Mutta kannattaako vaarantaa henkensä valokuvan vuoksi?

Lentokone raapaisi kuvaajan kättä

Videolla nähtävä valokuvaaja pääsi jo liiankin lähelle kuvaamaansa pienkonetta, sillä laskeutuvan koneen pyörä osui hänen käteensä – muutama sentti lisää, ja pyörä olisi osunut päähän.

Tilanteen ikuisti Sebastian Politano, valokuvaaja, joka oli kuvaamassa samaa konetta uudella 360 asteen kamerallaan.

"Jälkeenpäin kaveri vielä esitteli minulle jäljen, jonka lentokoneen rengas teki hänen käteensä, enkä meinannut uskoa häntä aluksi. Vasta kun katselin kuvaamaani materiaalia, tajusin, kuinka läheltä hänellä piti. Hän ei taida itsekään tajuta, kuinka lähellä kuolemaa hän oli", Politano kertoi.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!