Tilannekuvien ottaminen

Näillä neuvoilla saat hyviä kuvia, joissa on toimintaa ja liikettä. Olemme keränneet tänne oppaita toiminnantäyteisten tilannekuvien ottamiseen sekä ohikiitävistä ajoneuvoista että mökkirannassa leikkivistä lapsistakin ja lisäksi myös toimintakameroiden arvosteluja.

torstai 22. tammikuuta 2015

Opastamme muun muassa liikkuvien kohteiden ja vesillä kuvaamisen saloihin. Liike ja toiminta tuottavat kiinnostavimpia kuvia, mutta liikkeen vangitseminen voi olla hankalaa. Meidän oppaidemme opeilla onnistut toiminnan tallentamisessa. Mukana on myös toimintakameroiden arvosteluja, jotta laitteistovalinmatkin olisivat tarkoituksenmukaisia.

Ota onnistuneita urheilukuvia

Ainakin perheenjäsenesi pitävät sinusta, kun otat heistä urheiluhenkisiä, liikettä ja draamaa sisältäviä kuvia. Hauskaa on myös sinulla, mutta saadaksesi teräviä kuvia sinun on osattava käyttää tarkennusjärjestelmää ja suljinaikoja.

Lue lisää

Vauhdikkaita veneilykuvia ottamassa

Tällä videolla tutustumme siihen, miten otetaan onnistuneita toimintakuvia veneistä ja purjehduksesta. Samalla piipahdamme purjehduskilpailuissa.

Lue lisää

Toimintakuvia uudella tavalla

On helpointa vangita ratkaiseva hetki videoimalla ja nappaamalla sitten haluttu kuva videolta. Kun kameralla saa 60 kuvaa sekunnissa ja kuvataan 4K-laatua, saadaan siitä melkein julisteita.

Karskit kamerat raisuun menoon

Jos haluaa kuvata olosuhteista riippumatta – veden alla, lumi- tai hiekkamyrskyssä – tarvitaan kestävä ja vesitiivis kamera. Testissämme selvisi, että paras kamera ei löydy pelkän hinnan eikä ominaisuuksien perusteella. Testivoittaja kuitenkin löytyi.

Lue lisää

Näyttäviä kuvia veden alta

Jos aiot ottaa kuvia veden alta, kannattaa huomioida muutamia asioita, ja niistä puhumme tällä videolla.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!