Kuva & Kamera -messut on myynti-, koulutus- ja näyttelytapahtuma kuvauksen harrastajille ja ammattilaisille.
KUVA & KAMERA 2017

Kuva & Kamera -messut on myynti-, koulutus- ja näyttelytapahtuma kuvauksen harrastajille ja ammattilaisille.

© Messukeskus

Kuva & Kamera 2017 viikonloppuna Helsingissä

Pohjoismaiden suurin valokuvausalan tapahtuma Kuva & Kamera järjestetään Helsingin messukeskuksessa tulevana viikonloppuna. Tapahtumassa esitellään valo- ja videokuvaamisen, kuvankäsittelyn, editointnin, kuvan valmistamisen, julkaisun ja tulostamisen uusimmat trendit ja tekniikat.

tiistai 14. maaliskuuta 2017

Kuva & Kamera sijaitsee Messukeskuksen hallissa numero 5 eli yläkerrassa. Samaan aikaan Messukeskuksessa järjestetään myös liikunnan ja ulkoilun suurtapahtuma GoExpo. Kuva & Kamera -messuilla on useita ohjelmalavoja, joiden esiintyjillä on paljon kiinnostavaa ohjelmaa. Tapahtumassa on tänäkin vuonna valokuvanäyttelyitä, ja paikan päällä jaetaan palkintoja. Messuilta voi niin harrastaja kuin ammattilainenkin hakea kuvausintoa ja käytännön opastusta.

Tänä vuonna messut panostavat myös käytettyyn tavaraan eli Vintageen. Suomen valokuvahistoriallisen yhdistyksen osastolta 5f 49 löytyy vanhojen kameroiden asiantuntija Esko Putus arvioimassa kalustoa. Ota oma kamera mukaan ja hyödynnä asiantuntijan apua. Kameratori-outlet puolestaan löytyy osastolta 5a 31.

Valokuvaustuotteiden esillepanojen, lavoilla esitettävien messuohjelmien lisäksi Kuva & Kamera -tapahtumassa on totuttu näkemään tasokkaita valokuvanäyttelyjä, eikä tämäkään vuosi tee poikkeusta.

© Markku Seppänen

Tällä kertaa nähdään seuraavat näyttelyt:

Hetken kuvia – kunnianosoitus mestari Henri Cartier-Bressonille (osasto 5e 61).

Exploring earth – Konsta Punkka ja Mikko Lagerstedt, maailman huikaiseva luonto kahden huippuvalokuvaajan silmin (5b 31).

Suomen ammattivalokuvaajat ja Vuoden luontokuvat 2016 (Finnfoto-galleria, osastot 5g 11 ja 5g 41).

Teemu Moisio: Urheilukuvien eläytymistä ja suuria tunteita – Lahti 2017 (5a 61).

Espanjalaiskuvaaja Jose B. Ruiz on mukana messuilla antamassa valokuvauskoulutusta. Työkseen hän kiertää kouluttamassa Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Hän on kirjoittanut useita valokuvausta käsitteleviä oppi- ja käsikirjoja sekä toiminut tuomarina monissa merkittävissä valokuvakilpailuissa. Hän on menestynyt valokuvaajana ja hänellä on miljoonia kuvia eri maiden kuva-arkistoissa myynnissä. Hän myös toimii puheenjohtajana Federation of International Wildlife Photographers -järjestössä.

Kuva & Kamera -messujen aukioloajat yleisölle:

  • Perjantai 17.3. klo 12–18.
  • Lauantai 18.3. klo 10–18.
  • Sunnuntai 19.3. klo 10–17.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!