Maailman suurimmat valokuva-alan messut käynnissä

Photokina 2012 -tapahtuma alkoi eilen Saksassa, ja Digikuva oli paikalla messujen avajaisissa. Lue alan uusimmat kuulumiset ja katso avajaispäivän kuvat.

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Maailman suurin valokuvaukseen keskittynyt messutapahtuma on päässyt vauhtiin, ja järjestäjät odottavat paikalle yli 180 000 kävijää kuuden päivän aikana. Messuhalleissa on yli 1200 näytteilleasettajaa esittelemässä tuotteitaan. Digikuvan edustajat olivat Kölnissä jo heti messujen avajaisissa.

Yksi tämän vuoden suurista teemoista on wi-fi-yhteys, jonka avulla voimme langattomasti siirtää valokuvia kameroilta tulostimiin, matkapuhelimiin ja online-palveluihin. Lisäksi saamme tutustua uusiin, entistä edullisempiin täyden kennokoon järjestelmäkameroihin. Kuten olemme sivustomme uutisosiossa jo kertoneetkin, ovat Canon, Nikon ja Sony vastikään julkistaneet uudet kinokoon kameramallinsa.

Jos peilijärkkärissä lisävarusteineen on liikaa kannettavaa, on meillä lohdullista kerrottavaa: useilta valmistajilta on piakkoin tulossa kompakteja mutta suhteellisen suurikennoisia malleja, joissa on muun muassa käsisäätö- ja raakakuvausmahdollisuudet. Alapuolella on kuvia messujen avajaispäivältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!