CES 2017: GoPron lava ja takana Nikonin lava

Tätä tarjoaa CES 2017

Maailman suurimmat kuluttajaelektroniikkamessut aloittavat uuden vuoden, ja huhut siellä julkistettavista tuotteista ovat velloneet jo jonkin aikaa.

torstai 22. joulukuuta 2016

Maailman suurimmat kuluttajaelektroniikkamessut, CES, alkavat 5. tammikuuta.

CES-messujen järjestäjinä toimii amerikkalaisten elektroniikkavalmistajien yhteenliittymä.

Canonin odotetaan julkistavan kaksi mallia T7s:n ja T7i:n. Fujifilmiltä on puolestaan osattu jo odottaa X100F-mallia ja Nikonilta D620:tä.

Suuret odotukset kohdistuvat LG:n ensimmäiseen 4K-näyttöön, joka pystyy uudella tavalla toistamaan laajasävykuvia (HDR, High Dynamic Range). Tekniikka on tuttu valokuvauksesta ja digitaalisesta kuvankäsittelystä, ja sen avulla valokuviin saadaan sävyeroja kaikille sävyalueille tummimmista vaaleimpiin sekä rikas värimaailma.

Huhujen mukaan näytön tarkkuus eli resoluutio olisi 3840 x 2160 pikseliä ja halkaisija 32 tuumaa.

Kiinnostava kopteri

YI Technology on jo etukäteen kertonut esittelevänsä 4K-toimintakameran, joka tallentaa 60 kuvaa sekunnissa. Tällä kameralla firma aikoo varustaa YI Erida-drone -kuvauskopterinsa.

Koptereista odotetaan tämänvuotisten messujen suurta vetonaulaa. Yksi esimerkki on Cleo-kopteri, joka painaa vain 65 grammaa ja mahtuu taskuun. Kamerassa on 14 megapikseliä, ja Full Hd -videota syntyy 60 kuvan sekuntinopeudella.

CES päättyy 8. tammikuuta.

Lue lisää CES-messuista täältä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!