Helsingissä
© shutterstock

Digi-expo avautuu Helsingissä

Huomenna perjantaina Messukeskuksessa, Helsingissä avautuvilla Digi-expo-messuilla ovat esillä kuvaaminen ja pelaaminen sekä viihde-elektroniikka. Uutuutena ovat 3D-tulostus- ja skannausalue sekä 4K-teräväpiirtotelevisioalue.

torstai 30. lokakuuta 2014

Digi-expo 2014 viihde-elektroniikkamessut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 31.10.–2.11. Messukeskuksessa Helsingissä samanaikaisesti Skiexpon, BoardExpon, HifiExpon ja Lätkä & Säbä -tapahtuman kanssa. Pelit ja pelaaminen ovat erityisen vahvasti esillä tänä vuonna, mutta ei valokuvausharrastajiakaan ole unohdettu.

Kamera-alueella ovat mukana Rajala, Canon, Foka, Fuji, Leica, Nikon, Olympus, Panasonic, Samsung ja Sony. Alueella asiantuntijat neuvovat oikeanlaisen kameran valinnassa. Kuvaamiseen liittyvää ohjelmaa järjestetään Digilavalla päivittäin. Actionkuvaamisesta kertoo Harri Tarvainen Canonilta, lintukuvaamisesta Jari Peltomäki, luontokuvaamisesta Pekka Punkari ja urheilukuvaamisesta Vesa Koivunen.

Lauantaina klo 14.30 beatboxaaja Felix Zenger näyttää, kuinka mobiililla 8-raita-audiotallentimella rakennetaan kokonainen biitti, ja klo 16.30 Afrikasta kuvausreissulta juuri palannut valokuvaaja Jere Hietala kertoo matkastaan. Lisäksi 3Dtechin Pyry Kunnas tarjoaa katsauksen 3D-tulostamisen tuoreimpiin saavutuksiin. Koko tapahtuman pääpuheenvuoron Netin tulevaisuus pitää avajaispäivänä perjantaina klo 17.30 Pelilavalla tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen F-Securesta.

Viime vuonna tapahtumakokonaisuudessa vieraili noin 56 000 kävijää. Tapahtuma on avoinna perjantaina klo 12–20, lauantaina klo 9–19 ja sunnuntaina klo 10–17. Lisätiedot: www.digiexpo.fi

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!