Huippuvalokuvaajat vierailevat Helsingissä

Kaksi maailmankuulua dokumentaarisen valokuvauksen kärkinimeä tulee Suomeen esittelemään kuviaan ja kertomaan kuvausmatkoistaan.

tiistai 22. tammikuuta 2013

Jos tarvitset lisäinspiraatiota valokuvaukseen, tule keskiviikkona 6. helmikuuta Helsingin Tennispalatsiin, jossa dokumentaristivalokuvaajat Andrea Bruce ja Pep Bonet esittelevät merkityksellisimpiä valokuviaan ja kertovat kuvausmatkoistaan. Tilaisuuden juontajana toimii TV- ja radiotoimittaja Bettina Sågbom.

Amerikkalainen Andrea Bruce on työskennellyt kahdeksan vuotta Washington Post -sanomalehdessä, ja viimeiset kymmenen vuotta hän on valokuvannut levottomilla alueilla, kuten Irakissa ja Afganistanissa. Hän on saanut monia palkintoja työstään, esimerkiksi White House News Photographers Association on valinnut hänet vuoden valokuvaajaksi neljä kertaa.

Pep Bonet on espanjalainen valokuvaaja, joka on kuvannut paljon Afrikan konflikteja sekä lisäksi mm. seurannut rockbändi Motörheadia pitkän aikaa. Myös hän on saanut huomattavia tunnustuksia, kuten World Press Photo -palkinnon.

Seminaarikiertueen järjestävät Nikon Nordic ja amsterdamilaisen valokuvausjournalistiikan yhteisö NOOR, jonka jäseniä Andrea Bruce ja Pep Bonet ovat. Tilaisuuteen osallistuminen maksaa 20 euroa, ja lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet löytyvät täältä. Tilaisuuden ohjelma alkaa klo 16.00 ja kestää klo 19:ään saakka. Osallistujien rekisteröityminen alkaa klo 15.30. Osoite on Salomonkatu 15.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!