Kuva & Kamera valtaa Messukeskuksen

Kävijämäärältään Pohjoismaiden suurin kuvaukseen ja kuvaan erikoistunut messutapahtuma Kuva & Kamera alkaa Helsingin Messukeskuksessa huomenna perjantaina.

torstai 5. maaliskuuta 2015

Kuva & Kamera -messut järjestetään tänä keväänä jo kymmenennen kerran. Helsingin Messukeskukseen 6.–8.3. odotetaan kymmeniätuhansia kävijöitä, sillä samaan aikaan siellä järjestetään liikunta-aiheisia tapahtumia, mm. aktiivisen harrastamisen ja liikkumisen GoExpo -messut. Viime keväänä näillä samoilla messuilla kävi vieraita yhteensä yli 48 000 eli noin 6 500 enemmän kuin edellisvuonna.

Kuva & Kamera -messujen neljässä ohjelmatilassa ja näytteilleasettajien osastoilla on tarjolla ohjelmaa, joka liittyy valokuvauksen ja kuvankäsittelyn moniin mahdollisuuksiin sekä tulostamisen ja erilaisten valokuvausvälineiden uusimpaan tekniikkaan. Nähtävänä on myös mm. Suomen Ammattivalokuvaajat ry:n 95-vuotisjuhlanäyttely sekä Suomen Luonnonvalokuvaajat ry:n näyttely Vuoden luontokuvat 2014. Lisäksi messuilla ovat esillä kevään mielenkiintoisimmat uutuustuotteet.

Ovet aukeavat yleisölle perjantaina kello 12.00 ja sulkeutuvat klo 19.00. Lauantain aukioloaika on klo 10–18 ja sunnuntain klo 10–17. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.kuvamessut.com.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!