Digiexpo 2012

Valokuvausmaailman uutuudet esillä Digi-expossa

Suomen suurin viihde-elektroniikka-alan tapahtuma Digi-expo tuo Helsingin Messukeskukseen pyhäinpäivän viikonloppuna laajemmat tuotevalikoimat kuin yhtenäkään edellisvuonna. Messuilla esitellään uutuudet kameroista ja televisioista äänentoistolaitteisiin ja tietokoneista puhelimiin. Expossa ovat esillä valo- ja videokuvaaminen, pelaaminen ja mm. uusi Windows 8 -käyttöjärjestelmä.

torstai 1. marraskuuta 2012

Valokuvauksen ja videokuvauksen asiantuntijat ja ammattilaiset antavat Digi-expossa uusinta tietoa laitteista ja kuvaamisesta. Messuilta voi ostaa uutuuksia sekä tehdä löytöjä vaihtopisteessä messuhintaan. Tarjontaa on paljon sekä harrastajille että ammattikuvaajille. Mukana merkeistä ovat mm. Canon, Nikon, Olympus, Epson, Eizo, Leica, Sigma ja Sandisk. Lisäksi Sony ensiesittelee messuilla uuden Sony ActonCam HDR-AS15 kameransa. Esiintymässä ovat mm. valokuvaaja Pekka Punkari, lintukuvauksiin erikoistunut luontokuvaaja Jari Peltomäki, mainosvalokuvauksen mestari Seilo Ristimäki ja valoon ja valaistukseen perehtynyt valokuvaaja Tiina Puputi. Messuilla kerrotaan myös mm filmiskannauksesta, muistikorttien valinnasta ja kuvien käsittelystä tietokoneella. Ohjaaja Lauri Nurkse kertoo messuilla videokuvauksesta ohjaajan näkökulmasta.

Microsoft kumppaneineen esittäytyy DigiExpossa näyttävästi. Ensiesittelyssä ovat odotettu Windows 8, kiinnostavimmat PC- ja tablet-uutuudet sekä Windows Phone 8 -puhelimet. Parhaat asiantuntijat ovat paikalla kertomassa arkea helpottavista ohjelmisto- ja sovellusvinkeistä. Mukana ovat Nokia, Acer, Asus, HP, Rovio, Samsung ja Sony. Tänä vuonna DigiExpoon osallistuu 52 näytteilleasettajaa. Tapahtumakokonaisuudessa vieraili viime vuonna yli 68 000 kävijää. Samaan aikaan Messukeskuksessa järjestetään Skiexpo, Board-expo, Lätkä & Säbä ja Hifi-expo. Kaikkiin tapahtumiin pääsee tutustumaan samalla lipulla.

Tapahtuma on avoinna perjantaina 2.11. klo 12-20, lauantaina klo 9-19 ja sunnuntaina klo 10-17. Lippujen hinnat: Aikuiset 15 €/hlö, Lapset (7-15v.), eläkeläiset, varusmiehet, opiskelijat 10 €/hlö. Ryhmälippu (väh. 10 hlöä) 10 €/hlö, Perhelippu (max. 2 aikuista ja alle 16 v. lapset) 35 €. Kokoaikalippu 27 € (aikuiset) ja 20 € (lapset, opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet). Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi ja alle 12-vuotiaat vain aikuisen seurassa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!