Viihde-elektroniikan jymyviikonloppu Messukeskuksessa

Pohjoismaiden suurin kuvaamisen, pelaamisen, ja viihde-elektroniikan messutapahtuma Digi-expo järjestetään tänä viikonloppuna 10. kerran Messukeskuksessa, Helsingissä. Tavaranpaljouden lisäksi tarjolla on mm. esitelmiä henkilö- ja tilannekuvauksesta sekä valokuvaamisesta ääriolosuhteissa.

torstai 31. lokakuuta 2013

Messuilla ovat nytkin esillä uutuudet kameroista ja televisioista tietokoneisiiin ja älypuhelimiin, mutta tämän vuoden erityisteema on pelit ja pelaaminen. Näytteillä on myös suuri osa Nokia World -tapahtumassa esitellyistä uutuuksista sekä uudet iPhone-älypuhelimet. Mukana messuilla on 70 yritystä.

Digilavan ohjelmasta mainittakoon maailman meriä kolunnut seikkailija Kari "Ruffe" Nurmi, joka kertoo kokemuksistaan otsikolla "Kuvaaminen ääriolosuhteissa". Lisäksi valokuvauksen veteraani Pekka Punkari esitelmöi henkilö- ja tilannekuvauksesta, Nikon School jakaa valokuvausvinkkejä, ja esillä on mm. Sonyn ja Olympuksen uutuuskameroita.

Messukeskukseen on taas kerran ahdettu monien alojen messut samalle kekriviikonlopulle, joten kannattaa varata aikaa ja kärsivällisyyttä sekä miettiä jo ennakkoon, mitä kaikkea tapahtumissa haluaa ehtiä nähdä ja kokea. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.digiexpo.fi.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!