Juuri nyt saat älytarkennuksella varustetut kiikarit kaupan päälle, kun tilaat kolme Digikuvan numeroa 15,90 eurolla (sis. toimituksen). © Digikuva

Älytarkennuksella varustetut kiikarit ovat täydellinen lisä kameralaukkuusi

Digikuvan älykkäällä tarkennuksella varustetuilla kiikareilla voit kuvausretkillä nähdä horisontissa pienetkin yksityiskohdat, joita ei voi paljain silmin erottaa. Kerromme nyt, miksi sellaiset kannattaa hankkia!

torstai 18. elokuuta 2022 teksti Redaktionen

Me täällä toimituksessa rakastamme pienten yksityiskohtien ikuistamista kuviin. Upeat maisemakuvat ovat todella kauniita, mutta vasta yksityiskohtien kautta voidaan saavuttaa tunne siitä, että olemme yhtä luonnon kanssa. 

Yksi tapa saada maisemakuviin kiehtovia yksityiskohtia on käyttää uusia, upeita kiikareita, jotka ovat herättäneet suurta innostusta toimituksessa

Luontokuvaajille kiikarit ovat välttämätön apuväline, sillä niillä voi etsiä hyviä kohteita kaukaa ja löytää siten helpommin parhaat kuvauspaikat. 

Yleensä hyvät kiikarit maksavat satoja euroja ja niiden säätäminen voi olla hankalaa. Sen vuoksi haluamme tarjota lukijoillemme kätevät älytarkennuksella varustetut kiikarit, joista myös toimituksemme pitää valtavasti. Juuri nyt voit saada ne 0 eurolla, kun tilaat kaksi Digikuvan numeroa 15,90 eurolla.

Etusi on 79 euroa!

Katso tarjous tästä. 


Älytarkennuksella varustetut kiikarit

Hyvän kohteen löytäminen kaukaa ei ole koskaan ollut näin helppoa. 

© Digikuva

Digikuvan älytarkennuksella varustettujen kiikareiden hyödyt 

Digikuvan älytarkennuksella varustetut kiikarit helpottavat hyvien kohteiden, kuten lintujen, löytämistä kaukaa. 

Älytarkennuksen ansiosta kiikarit näyttävät kohteen aina täysin terävänä sen etäisyydestä riippumatta. Digikuvan kiikareiden säätimiin ei siis tarvitse koskea, sillä älytarkennus tekee kaiken puolestasi.

Mihin se pystyy?

  1. Älykäs tarkennustoiminto varmistaa, että kiikarit näyttävät kohteen aina täysin terävänä.
  2. Ne sopivat kaikille kasvojen ja silmien muodoille, ja niissä on kahdeksankertainen suurennos, joten eläimet ja muut kohteet löytyvät helposti kaukaakin, minne paljain silmin ei näe ilman apua.
  3. Kiikareiden objektiivin halkaisija on 40 mm, minkä ansiosta ne ovat valovoimaiset ja niitä voidaan käyttää myös hämärässä.
  4. Tyylikäs ja kompakti muotoilu varmistaa, että kiikarit mahtuvat helposti kameralaukkuun. Mukana on myös pieni laukku, hihna ja linssisuojat.

Haluatko älytarkennuksella varustetut kiikarit?

Tartu tilaisuuteen! Juuri nyt saat ne kaupan päälle, kun tilaat kolme Digikuvan numeroa 15,90 eurolla (sis. toimituksen). Saat käyttöösi myös Etunurkka-verkkopalvelun, jossa on saatavilla lukemattomia e-kirjoja, oppaita, ohjelmistoja, teemapaketteja ja videoita.

Hanki älytarkennuksella varustetut kiikarit täältä!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!