Kamerareppu valokuvaajalle.

Juuri nyt voit hankkia Digikuvan pop up -kamerarepun, kun tilaat kolme Digikuvan numeroa hintaan 15,90 euroa sis. toimituksen. 

© Digikuva

Tämän vuoksi kannattaa hankkia pop up -reppu

Digikuvan pop up -kamerareppu tarjoaa sekä tavallisen kameralaukun, jota voit käyttää arjessa, että kätevän repun, joka on helppo ottaa mukaan matkalle.

torstai 9. helmikuuta 2023 teksti Redaktionen

Me täällä toimituksessa rakastamme kameralaukkuja. Mutta vain hyviä kameralaukkuja. Valitettavasti joskus voi olla vaikeaa löytää laukku, joka täyttää kaikki tarpeet – varsinkin jos sen pitäisi olla myös sopivan hintainen. Olemme nyt löytäneet siihen ratkaisun. 

Digikuvan uusi pop up -kamerareppu tarjoaa useita käteviä ominaisuuksia.

Ensi silmäyksellä se näyttää pieneltä 7 litran säilytyslaukulta, joka mahtuu helposti matkalaukkuun. Siinä on tilaa kameralle, parille objektiiville ja lisävarusteille, kuten latureille, akuille ja johdoille.

Sen sisälle kätkeytyy kuitenkin myös suuri 13 litran kokoinen reppu, jonka mukavat olkahihnat tulevat näkyviin, kun laukun ylin vetoketju avataan. 

Näin saat sekä varusteet suojaan repun alaosaan että runsaasti tilaa takille, eväille ja muille tavaroille repun yläosassa. Olet nyt valmiina etsimään päivän kuvauskohteita. Saat siis yhdessä kaksi laukkua, joissa on runsaasti käteviä yksityiskohtia, kuten varkaussuoja.

Yleensä tällainen hyvä laukku voi maksaa satoja euroja, mutta juuri nyt voit hankkia toimituksen suosiossa olevan kätevän pop up -repun 0 eurolla, kun tilaat kolme Digikuvan numeroa 15,90 eurolla.

Etusi on 125 €!

Katso tarjous tästä

Laukkua voidaan käyttää myös tavallisena kameralaukkuna, jossa on turvalliset lokerot kaikille tarvikkeille. 

Digikuvan pop-up-repun ominaisuudet

  1. Tukevasta PU-materiaalista valmistettu vesitiivis pohja, jossa tilaa valokuvausvarusteille
  2. Yläosa 210D PU waterproof -materiaalia, olkahihnat
  3. Olkahihnoissa lisäsäätömahdollisuus
  4. Vettähylkivät värikoodatut vetoketjut
  5. Piilotasku esim. Airtagille/varkaussuojalle

Avattuna laukku näyttää tavalliselta repulta, mutta sen pohja on yhtä pehmustettu ja turvallinen kuin markkinoiden parhaissa kameralaukuissa. 

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!