Saat kaupan päälle rengasvalon, jossa on jalusta ja värinhallinta, kun tilaat kolme numeroa DigiKUVAa. Yhteensä vain 15,90 €! 

© Digikuva

Tähän tarvitset rengasvaloa

Rengasvalo, jossa on jalusta ja värinhallinta, valaisee kuvauskohteet helposti, tyylikkäästi ja tehokkaasti.

perjantai 16. joulukuuta 2022 teksti Redaktionen

Luonnonvalo on valokuvauksessa ehdottoman tärkeä. Valitettavasti täällä Pohjolassa hyvästä luonnonvalosta on usein puutetta. Talvisin päivät ovat lyhyitä, ja kesäisinkin sisätilojen valo voi olla käyttökelvotonta. 

DigiKUVA auttaa ongelman ratkaisemisessa tarjoamalla tilaajalahjana rengasvalon, johon ihastuimme täällä toimituksessa.

Rengasvalo on olennainen laite valokuvaajalle, joka haluaa muuttaa tavallisen huoneen valokuvausstudioksi. Valoa voidaan käyttää muotokuviin, makrokuviin, tuotekuviin, videokokouksissa ja moneen muuhunkin tarkoitukseen.

Yleensä hyvät rengasvalot maksavat satoja tai jopa tuhansia euroja ja ovat tilaavieviä, mutta nyt voit saada rengasvalon jalustalla ja värinhallinnalla 0 eurolla, kun tilaat kolme DigiKUVAn numeroa 15,90 eurolla.

Merkittävä säästö!

Katso tarjous tästä

Upeiden muotokuvien ottaminen kotona on nyt ennennäkemättömän helppoa. 

© DigiKUVA

DigiKUVAn rengasvalon ja värinhallinnan hyödyt

Rengasmainen muoto tuottaa saman määrän valoa joka suunnasta ja poistaa siten rumat varjot kuvista, jolloin valo on tyylikäs ja tasainen. Lisäksi voit saada muotokuviisi mallin katsetta korostavat pyöreät, pienet heijastumat.

Jos haluat käyttää jalustallista rengasvaloa, jossa on värinsäätö, videokokouksiin tai selfieihin, puhelin on helppo kiinnittää joustavaan pidikkeeseen renkaan keskelle, jolloin voit olla varma, että valaistus on täydellinen.

Rengasvalossa on kymmenen valon voimakkuutta ja 24 eri värisävyä, joita säädetään mukana tulevalla kaukosäätimellä. Kun käytät tavallista valkoista valoa ilman väriä, voit valita lämpimän, neutraalin tai kylmän valon. Rengasvalon voi kytkeä virtalähteeseen mukana tulevalla USB-johdolla, joten saat rengasvalolle virtaa sähköverkosta, tietokoneesta tai varavirtalähteestä.

Mikä parasta, rengasvalosetti on kätevä ja nopea taittaa kokoon, jolloin se mahtuu hyvin kameralaukkuun.

Rengasvalo jalustalla ja värinhallinnalla täältä

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!