Uusia piirtopöytiä Wacomilta

Tunnetut Bamboo-piirtopöydät toimivat nyt myös langattomasti lisälaitteen avulla.

torstai 29. syyskuuta 2011

Digitaalisesta piirtopöydästä on monenlaista hyötyä kuvankäsittelyssä. Sen avulla saa aikaan tarkempaa jälkeä esimerkiksi syväysten tekemisessä, jossa vaaditaan tarkkaa rajaamista. Myös työskentely sillä on usein miellyttävämpää kuin hiirellä.

Wacom valmistaa korkeatasoisia piirtopöytiä, joista viimeisimpänä tulee uusiutunut Bamboo-sarja. Sen pöydissä, kuten edellisissäkin, on 1024-tasoinen painopinta, mutta erityisesti digitaalinen kynä on parantunut: ote on entistä pehmeämpi ja valitsinnapit kätevämpiä. Lisäksi dokumenttien ja verkkosivujen selaaminen on nyt entistä helpompaa sormia liu'uttamalla.

Uudessa, noin 90 euron hintaisessa Bamboo Pen & Touch -versiossa on neljä valitsinnappia, joilla laitetta voi ohjelmoida. Kalliimmasta Bamboo Fun Pen & Touchista on kaksi versiota, joista isompi maksaa noin 200 ja pienenmpi noin 100 euroa. Niiden mukana tulee ArtRage 3 -ohjelma sekä koon mukaan Elements 8 tai 9. Noin 40 euroa maksavan lisälaitteen avulla uutuuteen saa myös langattoman yhteyden. Lisätietoa tuotteesta on täällä

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!