Uusi DJI Air 2S yhdistää parhaat puolet
© DJI

Uusi DJI Air 2S yhdistää parhaat puolet

DJI:n uudessa DJI Air 2S:ssa yhdistyvät Mavic Air 2: n kompakti muotoilu ja Mavic 2 Pron korkea kuvanlaatu. Droonin kamerassa on suuri tuuman kenno, mikä takaa korkealaatuiset kuvat ja videot.

torstai 15. huhtikuuta 2021 teksti C. Trant

DJI on juuri lanseerannut upouuden droonin nimeltä DJI Air 2S. Droonissa on suuri tuuman kenno, ja siinä yhdistyvät DJI: n kahden muun mallin parhaat puolet.

Uusi drooni yhdistää Mavic Air 2:n kompaktin muotoilun Mavic 2 Pron korkeaan kuvanlaatuun, ja se tarjoaa täysin uuden ja kompaktin mallin, joka kuvaa laadukkaita kuvia ja videoita sekä täysin uusia ominaisuuksia.

Etuna suuri kuvakenno

Suuren kennon myötä sävyalue kasvaa, ja se tuottaa enemmän yksityiskohtia, kun kuvat eivät palaa niin helposti puhki kirkkailta alueilta tai tummu kokonaan varjoalueilla.

Uusi drooni pystyy tallentamaan 5,4K-videota ylittäen näin isoveljensä DJI Mavic 2 Pron. DJI Air 2S tallentaa 30 kuvaa sekunnissa ja 4K:lla 60 kuvaa sekunnissa. Kamerassa on 20 megapikseliä.

Suuresta kennosta huolimatta DJI Air 2S on kompakti ja siksi helppo kantaa mukana. Paino on laskenut 595 grammaan.

> Lue myös: EU:n droonisäädökset uudistuivat

Ennen lanseerausta oli teorioita, joiden mukaan DJ DJ Air 2S:ssä S merkitsi nopeutta, mutta huippunopeus 68 km/h on sama kuin edeltäjällä.

DJI Air 2S maksaa 1000 euroa eli on noin 400 euroa halvempi kuin Mavic 2 Pro. Yhdistelmäpaketti lisävarusteineen maksaa noin 1500 euroa. 

Tutustu DJI Air 2S:ään täällä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!