Benfo MeFoto tripod

Käteviä matkajalustoja monenvärisinä

Jos etsit kamerajalustaa, joka mahtuu mukavasti matkalaukkuun ja jonka paino ja hinta eivät ole mahdottomat, niin Benron MeFOTO on hyvä vaihtoehto syysmatkalle. Se kestää tuulta ja kosteutta, ja sen voi purkaa osiin, joten se on myös kätevämpi kuin useimmat muut jalustat.

torstai 4. lokakuuta 2012

Benron valmistama MeFOTO Transfunctional Travel Tripod Kit on kolmijalkainen kamerajalusta, jonka voi panna kokoon niin, että sen pituus on vain 39 cm. Materiaali on alumiinia ja paino vain 1,6 kiloa. Teleskooppijaloissa on viisi jatketta, ja jalustan kokonaispituus on pisimmillään lähes 1,6 metriä. Jatkeiden saumakohdat on suojattu kosteudelta, joten jalustan voi viedä märkään metsään huoletta. Tätä jalustaa löytyy metallinvärisinä vaihtoehtoina, joita on viisi: kullanväri, punainen, sininen, vihreä ja titaani.

Jalustan kantokyky on tasan kahdeksan kiloa, joten se jaksaa kannatella peilijärjestelmäkameraa, johon on asennettuna raskas teleobjektiivi.

Jalustapakettiin kuuluu vesivaaka ja kuulapää. Jalustasta saa myös yksijalkaisen kätevästi ilman työkaluja, kun kiinnittää yhden jaloista keskitangon jatkeeksi.

Benro MeFoto tripod

Yhdysvalloissa hinta on 229 dollaria eli alle 200 euroa, mutta kaikkine kuluineen lopullinen tilauksen hinta nousee lähemmäs 250 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!