Kohtuuhintainen jalustasarja aktiiviharrastajille

Manfrotto on julkistanut Carbon 290 -nimisen sarjan kamerajalustoja, jotka valmistajan mukaan ovat laadukkaita huokeista hinnoistaan huolimatta.

tiistai 23. lokakuuta 2012

Uusi 290 Carbon -sarja on suunnattu aktiivisille valokuvausaharrastajille, jotka etsivät korkealuokkaista jalustaa, mutta eivät ole valmiita maksamaan siitä tyypillisen korkeaa hintaa. Nimi Carbon viittaa jalustojen materiaalina käytettävään hiilikuituun, jonka ansiosta ne ovat sekä lujia että kevyitä.

Malli 294 Carbon kestää viiden kilon kamera-objektiivi-yhdistelmän painon, ja sen maksimikorkeus on 169 cm. Kokoonpantuna sen pituus on 61 cm ja paino vain 1,6 kiloa. Sen jalat ovat 293-mallia paksummat, joten se on tukevampi kannattelemaan raskasta teleobjektiivia. Lisätietoa englanniksi löytyy täältä.

Uutuusjalustoja on saatavana pakettina, johon kuuluu lisäksi joko kuulapää tai kolmitiepää. Esimerkiksi Manfrotto 294 Carbon ja kuulapää 496RC pikakiinnityslevyn kanssa maksaa 310 euroa. Muutkin suositushinnat voi tarkistaa firman saksankielisestä verkkokaupasta, jonka linkki on täällä.

Ehkä sinua kiinnostaa...

Saat jännittävää sisältöä suoraan sähköpostiisi!